yeni kafeslerim

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Ahmet bey çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık. Bende Bursa'dayım. Bir gün gelip görmek isterim. Bu arada ne kadara mal oldu bu kafesler? Ben 20 çift için düşünüyorum.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ahmet çok güzel olmuş, ellerine saglık...
Ayrıca Müminle daha tanışmadınız mı?...:(

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Ahmet güzel olmuş maşaallah. Yuva kapaklarını pimli yapsaydın daha kullanışlı olurdu.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
mtongur' Alıntı:
Ahmet bey çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık. Bende Bursa'dayım. Bir gün gelip görmek isterim. Bu arada ne kadara mal oldu bu kafesler? Ben 20 çift için düşünüyorum.
herzaman beklerim kardeşim buyur gel tanışalım,valla açıkcası söz konusu kuşlar olunca hiçbirşeyden kaçmadım maliyet hesabı yapmadım ama hesaplarız

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Yahya SAYIN' Alıntı:
teşekkür ederim,tanışıcaz inşallah en kısa zamanda                                                                                                                                     

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her haliyle güzel olmuş. baktın böyle olmuyor. delik açar diğer hale çeviriverirsin. Şimdi bunları dolduracak kuşlara geldi sıra desene. Allah hayırlı üretimler verir inşaallah. Bu kafeslerden bol yavrular almanı dilerim

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Her haliyle güzel olmuş. baktın böyle olmuyor. delik açar diğer hale çeviriverirsin. Şimdi bunları dolduracak kuşlara geldi sıra desene. Allah hayırlı üretimler verir inşaallah. Bu kafeslerden bol yavrular almanı dilerim
kapakları yandan açılır yaptım,tam açılıp kapağın dışarı çıkması lazım ki yuvalığa ahşap altlığı sürerken kapağa takılmasın diye  ;)iş kafesleri doldurmaya gelince'ALLAH'büyüktür

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
ahmetcim çok güzel olmuş ellerine sağlık benimde ihtiyacım var bir görüşelim kısmet olursa  05077125290

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Yahya SAYIN' Alıntı:
Ahmet Bey, ramazan bitimi kısmetse yanınızdayım. Şu an pazarları bile ders çalışıyorum. Matematik belası. 3-4 eylül sınavım var pek bir yere çıkamıyorum. ev-iş, iş-ev başka çare yok :)

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
mtongur' Alıntı:
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Yahya SAYIN' Alıntı:
Ahmet Bey, ramazan bitimi kısmetse yanınızdayım. Şu an pazarları bile ders çalışıyorum. Matematik belası. 3-4 eylül sınavım var pek bir yere çıkamıyorum. ev-iş, iş-ev başka çare yok :)
mümin kardeşim sen nezaman istersen gelebilirsin,tabiki şuanda derslerin daha önemli,gezmenin en güzeli derslerini tamamlayıp gezmektir en azından kafan daha rahat olur

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Eyvallah abi sağolasın. Matematik olmasa çok sallamıyacam ama nafile mecbur çalışacam.