nerden çıkardın abi ?Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Ahmet, Bir gün çok Zengin olacaksın; Sana bugünden söyleyeyim.. ;D
delik açmadım ama açabilirim,yanlarda var yeter diye düşünmüştümÇetin GÖKMEN' Alıntı:ahmet yuvaların üst tarafına delik koymuşsundur inşaallah
herzaman beklerim kardeşim buyur gel tanışalım,valla açıkcası söz konusu kuşlar olunca hiçbirşeyden kaçmadım maliyet hesabı yapmadım ama hesaplarızmtongur' Alıntı:Ahmet bey çok güzel olmuşlar. Ellerinize sağlık. Bende Bursa'dayım. Bir gün gelip görmek isterim. Bu arada ne kadara mal oldu bu kafesler? Ben 20 çift için düşünüyorum.
teşekkür ederim,tanışıcaz inşallah en kısa zamandaYahya SAYIN' Alıntı:Ahmet çok güzel olmuş, ellerine saglık...
Ayrıca Müminle daha tanışmadınız mı?...![]()
sağol abi,yuvalık kapağına mavzör takacağımŞahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahmet güzel olmuş maşaallah. Yuva kapaklarını pimli yapsaydın daha kullanışlı olurdu.
inşallahilker ertürk' Alıntı:yılmazın dediği tutuyor ahmet sadece yuvalardan zengin olacan
kapakları yandan açılır yaptım,tam açılıp kapağın dışarı çıkması lazım ki yuvalığa ahşap altlığı sürerken kapağa takılmasın diyeŞahin GÜNGÖR' Alıntı:Her haliyle güzel olmuş. baktın böyle olmuyor. delik açar diğer hale çeviriverirsin. Şimdi bunları dolduracak kuşlara geldi sıra desene. Allah hayırlı üretimler verir inşaallah. Bu kafeslerden bol yavrular almanı dilerim
ilker ertürk' Alıntı:yılmazın dediği tutuyor ahmet sadece yuvalardan zengin olacan
Ahmet Bey, ramazan bitimi kısmetse yanınızdayım. Şu an pazarları bile ders çalışıyorum. Matematik belası. 3-4 eylül sınavım var pek bir yere çıkamıyorum. ev-iş, iş-ev başka çare yokAhmet SALMAN' Alıntı:teşekkür ederim,tanışıcaz inşallah en kısa zamandaYahya SAYIN' Alıntı:Ahmet çok güzel olmuş, ellerine saglık...
mümin kardeşim sen nezaman istersen gelebilirsin,tabiki şuanda derslerin daha önemli,gezmenin en güzeli derslerini tamamlayıp gezmektir en azından kafan daha rahat olurmtongur' Alıntı:Ahmet Bey, ramazan bitimi kısmetse yanınızdayım. Şu an pazarları bile ders çalışıyorum. Matematik belası. 3-4 eylül sınavım var pek bir yere çıkamıyorum. ev-iş, iş-ev başka çare yokAhmet SALMAN' Alıntı:teşekkür ederim,tanışıcaz inşallah en kısa zamandaYahya SAYIN' Alıntı:Ahmet çok güzel olmuş, ellerine saglık...
![]()
+1BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER