YENİ KONU AÇMA ENGELİ

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Ali AKIN' Alıntı:
  Bu yazacağım sadece bir tavsiye yada bir görüştür. Ben ve benim gibi bu sayfada yıllardır bulunanlar hep aynı konunun yeniden açılmasından şikayetçiyiz. Bence bunun önüne şu şekilde geçinilebilir. 250-300 yada 500 sayı belirlenip kişinin yorum sayısından az olanların "Yeni Konu" açma engeli olursa sayfaya girer girmez konu açıp dahada görülmeyen kişiler en azından konulara yorum yazarak soracakları şeyleri araştırabilir ve bilgi sahibi olabilir.
  Belki tepki, belki takdir görür yazdıklarım ama konu üyelerin ve site yönetiminindir.
  Saygılarımla...

Ben size katılmıyorum. Yeni gelen üyelerin yeni konu açmasını engellerseniz bu üyeleri diğer muhabbet kuşu sitelerine yönlendirecektir. Buda Hiti düşürecek ve siteye olan bağlılığı azaltacaktır. Bu fikir bana çok saçma geldi. Bunu yapacağınıza, sitede açılan muhabbet kuşu sorunlarından her konudan 1 tanesini seçip bunları SIK SORULAN SORULAR şeklinde bir bölüme toplamanız ve yeni üyelerede yeni konu açmadan önce bu SIK SORULAN SORULAR köşesine bakmalarını söyleyebilirsiniz..

hande onenerk

Takipçi Üyemiz
Adı
hande
Soyadı
onenerk
Ayni konularin surekli acilmasindan sikayetci  olanlar konuyu okumazlarsa  sorun cozulmus olur. Bu durum farkli konularin acilmasini engellemezki. Ayri a nereye  kadar insanlar farkli konu acabilir orasi tartisilir. Bi yerden sonra ayni konularla karsilasmak kacınilmaz bence. Hem bazi insanlar resimler paylasiyolar kuslarinin irklarini cinsiyetlerini soruyolar konu acilmasi engellnirse onlar da bazi temel bilgileri ogrenememis olurlar

mertol elmasdiken

Takipçi Üyemiz
Adı
mertol
Soyadı
elmasdiken
bırakın isteyen konu acsın okuyor zaman geciriyoruz .arasından işimize geleni uyguluyoruzBende MERT AYDIN gibi dusunuyorum desteklıyorum herkese bol yavrulu bir yıl diliyorum