Yeni kurduğum Üretimhanemin ilk Ağız Yavruları Çıkmaya Başladı(Ahmet ERDİÇ-İZMİR

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Arkadaşlar ağustosun 22 sinde kurduğum üretimhanemin ilk ağız yavruları Çıkmaya Başladı.yuvadan atlayan ilk 5 yavrumuzuda ayırdım.Toplamda 24 çiftle evde kurduğum üretimhanemde 20 çiftin altı dolu ve diğer 4 çiftte yumurta hazırlığındadır.Bütün Çiftleri çekemedim ama bazı kareler paylaşmak istedim.Üretimhanemde Aydınlı üretici Mustafa ELarslan ve Bornovadan değerli bir üretici arkadaşımızın olmak üzere 2 çeşit kan vardır.Maşallahlarınızı esirgemeyiniz.Herkeze Hayırlı Bol Üretimler..

[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Alttaki Dişinin Erkeği
[/font]

[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Bugün Yaptığım Salma Kafes[/font]

[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Yuvadan Atlayan 5 yavrum...
[/font]

bugsem

Üyemiz
Adı
sevil
Soyadı
alıcı
Maşallah hepsine de, ayrı ayrı hepsi çok güzeller.Yavrular yuvadan atladıkça bizimle de fotoğraflarını paylaşırsanız benim gibi mubiş severler çok memnun olacaklardır. İlgi ve sevgi verdiğiniz çok açık, emeğinize sağlık.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Maşallah hayırlı üretimler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daredenkol

Takipçi Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ERDİÇ
Sevil ALICI' Alıntı:
Maşallah hepsine de, ayrı ayrı hepsi çok güzeller.Yavrular yuvadan atladıkça bizimle de fotoğraflarını paylaşırsanız benim gibi mubiş severler çok memnun olacaklardır. İlgi ve sevgi verdiğiniz çok açık, emeğinize sağlık.
Çok teşekkürler Sevil hanım.Görseller devam edecek..

Erkan ERGÜN' Alıntı:
Maşallah hayırlı üretimler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler erkan bey cümlemize hayirli uretimler