yeni kuş alıcamda biraz bilgi lazım bana!

oğuzz1

Üyemiz
Adı
oğuzz
Arkadaşlar muhabbet kuşu almayı düşünüyorum fakat pek fazla bilgim yok. Kuşun bana uygun olacağını falan nasıl anlarım seçerken nelere dikkat etmeliyim söylermisiniz?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
öncelikle siteye hoşgeldin. Tek olarak alıştırmaya mı yoksa çift olarak mı?

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
renklerin canlı olması hareketli olan, ishal olmayan ve erkek olmasına dikkat et. bir de yavru olsun

oğuzz1

Üyemiz
Adı
oğuzz
Akıllı bir kuşu anlayabilirmiyim ki konuşabilecek yada oyun oynayan veya kolay evcilleşebilen

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hoş geldiniz öncelikle. Eğitecek bir kuş alacaksanız eğer pet shop tarzı yerden değilde üreticiden almanızı öneririm. Yeme yeni düşmüş yada düşecek bir erkek yavru alırsanız size cok cabuk alışacaktır. Konuşturmak ve eğitmek size kalmış bir durum. İlginizi eksik etmezsenız bir süre sonra neşe kaynağınız olacağından hic şüpheniz olmasın  ;D

oğuzz1

Üyemiz
Adı
oğuzz
pet shopçunun kendi üretim hanesi varmış haftaya ordan gelcek dedi yavrular bende seçicem yeni çıkmış olcak  :-\

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
O zaman kafesteki en canlı hareketli olanı seç kendi zevkine göre. Kuşu eline aldığında poposuna üfle yada pet shopcuya yaptır bunu. Popo kısmındaki tüylerin temizliği kuşun sağlığı açısından önemlidir. Salihh arkadasın dedıgı de budur ishal olmaması ;)
Şimdiden hayırlısı olsun yeni mubişin  ;D

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Eve götürdüğünde yem yememezlik su içmemezlik yapabilir yeni olduğu için bu da seni telaşlandırmasın ve evcilleştirmek için 1 ay kadar salmamalısın. Yavru olmasına dikkat et ama çokta küçük olmamasına da dikkat et,kimileri yem kırmayı öğrenmeden tüyleri tamamlanmadan kuş satmaya kalkıyor.

Kuşları uzaktan izle hangisi diri duruyorsa seçersin onu ;) Kuştan anlayan yakının varsa onunla bilikte almanda fayda var.
Erkek al evcilleştirmek istiyorsan ;)

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
aramıza hoşgeldiniz.bilgi edinilecek siteyi bulmuşsunuz zaten biraz araştırın .emin olun ki istediğinizden fazla bilgiye sağip olacaksınız.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
ARADIĞINIZA ULAŞIRSINIZ İNŞALLAH SAYGILAR