öncelikle resim alalım kardeşim...sen yinede suyundan vitamini eksik etme yem karısımın zengın olsun mamasını gag tasını kalamar kemiğinide(normalde olması gerekenler bunlardır zaten)......ve kafes ebatında 40*40*40 olsun....muhtemelen ürkektir o yuzden boyundan yuksek bir yere kafesi as.....sadece yem su ziyareti için rahatsız et zamanla stresini atıp ortama alısır daha sonraki davranıslarına göre buradan yardım ederiz siz dediklerimi adım adım uygulayın yeter....vitamin olarakta; aşağıdaki tavsiyemdir...( tabiii üstadlar ne der bilemem)
Witte Molen WM Forte Kuş Vitamini 25 gr
Tüm Süs Kuşları İçin Suda Eriyen Güçlü Vitamin ve İz element İçeren Preparat
Witte Molen WM Forte suda eriyen preparat kuş vitamini tüm süs kuşlarının gereksinim duyduğu vitamin ve iz elementleri içerir. Yüksek bir biyolojik etkiye sahiptir. WM Forte kuş vitamini, kuşunuzun vücut direnci azaldığı, aşı, tüy dökme ve stres gibi dönemlerinde kuşunuz için ideal bir tamamlayıcıdır. WM Forte kuş vitamini, kuşların doğurganlığını artırır ve sonuçta daha iyi civcivler çıkmasını sağlar. WM Forte kuş vitamini aynı zamanda kuşunuzun gelişimini desteklemek ve onu ödüllendirmek içindir.
İçeriğinde Bulunan İz Elementler:
Demir, çinko, mangan, bakır, iyot, kobalt, selenyum.
Analiz:
A vitamini 10.000.000 I.E./kg B1 vitamini 1.250 mg/kg
D3 vitamini 1.000.000 I.E./kg B2 vitamini 2.250 mg/kg
E vitamini 19.000 mg/kg B6 vitamini 2.500 mg/kg
K3 vitamini 2.500 mg/kg B12 vitamini 10 mg/kg
Kullanım:
1 gram (2 ölçü kaşığı) vitamin tozunu 1 litre suyun içinde eritin; bu şekilde 5 gün boyunca kuşunuza veriniz. Bu periyot sırasında hiçbir içme suyu vermeyiniz. Eğer gerekli ise aynı işlemi birer hafta arayla tekrarlayınız. Çözeltiyi her gün taze olarak ekleyin. Nemli olmayan serin bir ortamda saklanmalıdır.....
**********************SAYGILARIMLA*************************