Yeni Kuşlarım Bunlardan Çift Olurmu Yoksa Kandırıldım mı ...!

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
saygı değer ustalarım daha önce elimde olan kuşların ikiside erkek çıktı çift diye verdikleri elimde olan erkek zaten kızmıştı sizler öğle demiştiniz şimdi yanına bir dışı getirdim fotolarını çektim sizlerden yorumları bekliyorum dişi kızmış mı ortalam bu kuşların yaşları nedir engin bilgilerinizden faydalanmak isterim

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
şimdi sen çift olur mu diye sormuşsun ama resim harici başka bilgi yok. Resimden sadece dişinin tüyde olduğunu söyleyebilirim başka bişey söyleyemem

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
çiftleşme olur mu olmaz mi onu zaman gösterecek. Siz ilk önce kuşlarınıza vitamin takviyesi yapın ve hafta da 2 gün mama verin. Fazlada rahatsız etmeyin gerisi onlara kalmış

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞUN GENÇ SAĞLIKLI DAHA HENUZ KIZGIN DEĞIL ERKEKLE ANLAŞIYORLARMI KAVGAMI EDIYORLARYERLERINI SABITLE
BAKIMLARINI AKSATMA
ISI IŞIK MUZIK
VSVS GİBI SITEDE ÇOK BILGI VAR BIRAZ  ÇALIŞ BAŞARACAKSIN VERIMLI YERLI KUŞLARINIZ SLM

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KUŞUN GENÇ SAĞLIKLI DAHA HENUZ KIZGIN DEĞIL ERKEKLE ANLAŞIYORLARMI KAVGAMI EDIYORLARYERLERINI SABITLE
BAKIMLARINI AKSATMA
ISI IŞIK MUZIK
VSVS GİBI SITEDE ÇOK BILGI VAR BIRAZ  ÇALIŞ BAŞARACAKSIN VERIMLI YERLI KUŞLARINIZ SLM

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
şükürler olsun kuşlarım sağlıklı ise allahın izni ile yakın zamanda da yumurta alırım kuşun kafesiini değiştiririm vitaminde veririz kızğınlaştırıcı yem vermeme gerek varmı

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çiftleşip çiftleşmeyeceklerini zaman gösterecek

timucinuluer

Takipçi Üyemiz
Adı
Timuçin
Soyadı
ULUER
tüm ustalarıma teşekkür eder hayırlı üretimler dilerim allah gönlünüze göre versin