Yeni Kuşlarım İle Herkese Merhaba

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR

Arkadaşlar herkese merhaba.. dün akşam avm deki petshoptan 2 adet kuş aldım fakat dün aksamdan beri yem yememişler şimdi işden geldim hala yememişler.. vitakraft menü marka yem aldım bekliyorum hala yemelerini baska ne verebilirim? Kuslar 4-5 aylık sizin ne tavsiyeniz olur evde hemen verebilceğim ne olabilir?  Ve ırk konusunda ne diyebiliriz?

Mehmet guducu

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Güdücü
İyi akşamlar hiç bir şey yapmanıza gerek yok onlar yiyecekler merak etmeyin yeni yerlerine alısmalari lazım okadar

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslan21

Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
aslan
fazla zaman almaz ama yerler bende ilk aldığımda aynı sorunu yaşamıştım.Yerli

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR
Arkadaşlar 2 gün oldu kuşlarım hala yem yemediler daha önce bu durumla karşı karşıya kalmış arkadaşlarımız oldu mu kaç gün sonra yem yemeye başladılar?

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR

Arkadaşlar tekrardan merhaba dişi kuşum sıklıkla popusundaki tüylerle oynuyor şimdi baktım dışkı yapışmış mı diye ama temizdi sadece dikkatimi ceken popo deliğinin cevresindeki tüylerdi acaba onlar mı rahatsız ediyor? Birde dışkıları ile ilgili merak ettiğim bir durum var resim ekliyorum dışkıları normalmidir bir sıkıntı yoktur inşallah?

Birde kafes düzenim uygunmudur?

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Suluk biraz ters değil mi,yanında paralel tünek ile olursa daha hoş olur. Astığınız ballı kraker pek sağlıklı birsey değil,bu dursun bundan sonra asmayın,bal gözlerine zararlı olur. Mineral blok,mürekkep balığı kemiği eksik etmeyin tamamdır

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Tam göremedim ama o siyah masa örtüsü değil mi,kalorifer peteğinin üzerinde değillerdir?

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR
Hilal KÜÇÜK' Alıntı:
Suluk biraz ters değil mi,yanında paralel tünek ile olursa daha hoş olur. Astığınız ballı kraker pek sağlıklı birsey değil,bu dursun bundan sonra asmayın,bal gözlerine zararlı olur. Mineral blok,mürekkep balığı kemiği eksik etmeyin tamamdır
Tüneği düzelttim. Peki dışkısı ile ilgili bilginiz varmıydı? Teşekkür ederim...

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR
Hilal KÜÇÜK' Alıntı:
Tam göremedim ama o siyah masa örtüsü değil mi,kalorifer peteğinin üzerinde değillerdir?
Sehpanın üzerindeler altında örtü var.. petekler sol tarafta kalıyor 3-4 karış falan..

Dışkı ve düzen hakkınızda bilginiz varmıydı? Teşekkür ederim...

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Alttaki tahta tünek sağ üstte olursa olabilir,mineral blok/ mürekkep balığı kemiği tüneğin de otururken kemireceği bir yerde olursa olur. Dışkı için emin değilim o yüzden yazmadım. Dışkısı normal, idrar birazcık yeşil gibi geldi bana daha iyi bilenler yazsa daha sağlıklı bir yorum olacak  squint

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR
Hilal KÜÇÜK' Alıntı:
Alttaki tahta tünek sağ üstte olursa olabilir,mineral blok/ mürekkep balığı kemiği tüneğin de otururken kemireceği bir yerde olursa olur. Dışkı için emin değilim o yüzden yazmadım. Dışkısı normal, idrar birazcık yeşil gibi geldi bana daha iyi bilenler yazsa daha sağlıklı bir yorum olacak  squint
Çok teşekkürker.. ;)

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR
Dışkısı ile ilgili bilgili arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum.. kuşlar 3-4 gün önce aldım acaba stresden ishalmiler yada normal mi dışkıları? Teşekkürler