Yeni kuşum hakkında!!!

mehmetakif038

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
Bolat
Benim yaklaşık 1.5 yaşında evde konuşan ele alısık muhabbet kuşum var eş istediği için dün dışı muhabbet aldım satan adam bana muhabbet kuşunun eşinin çalındığını ve bu dişi muhabbetin de tek kaldığını söyledi ve bana bunlar es tutar diye verdi fakat benim erkek muhabbet kuşum kur yapiyor ama dişi hiç pas vermiyor benim kuşum sürekli dışı kuşa konuşuyo ilgisini çekmek istiyo halen de böyle ne yapmalıyım bu normal mi dişi düzelir mi ? Disiden önceden yumurta alınmış

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Mehmet bey nasıl ki insanlar bile ilk gördükleri kişiyle hemen arkadaş olamaz.kuşlar da öyle. Dişinize zaman verin. O ürkektir yeni ev yeni arkadaş...bir de sahibinden korkarsa iyice strese girer. Şiddetli kavga etmedikleri sürece bir arada olmalarında sıkıntı olmaz. Ama birbirlerine zarar verecek şiddette kavga ederlerse ayrı koyun. Birbirlerini görsünler. Onlar uzaktan uzağa da anlaşır.  Zaman herşeyin ilacı.

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Mehmet bey aynı soruyu kopyalayıp ozelden banada sormussunuz..
18 soru olmuş özel de tek tek cevapliyamiyorum kusura bakmayın..
Selamsiz kendini tanitmadan soru sorulmamali bence..
Lütfen yanlış anlamayın..
Benim tarzım bu..

Esra hn cevaplamis..
Aynı düşünüyorum..

Saygılar

mehmetakif038

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
Bolat
Yorumlarınız için teşekkürler kusura bakmayın Selamın Aleyküm

Hilal

Takipçi Üyemiz
Adı
Hilal
Soyadı
Dün
Bence kesinlikle dişiye zaman tanımalısınız,bunalmıştır iyice. Önce kendini güvende hissetmeli,size ve yaşadığı ortama alışmalı, sevgi zamanla olur