Ufukyyy Yeni Üyemiz Katılım 10 Kas 2016 Mesajlar 2 Konum İstanbul Adı Ufuk Soyadı Yavuz 10 Kas 2016 #1 kuşum yavrumu acaba cinsi nedir yardım petshop arkadaş yavru dedi ama komşum değil diyince içime kurt düştü hiç elimize almadı olduğu yerde kıpırdamadan duruyor
kuşum yavrumu acaba cinsi nedir yardım petshop arkadaş yavru dedi ama komşum değil diyince içime kurt düştü hiç elimize almadı olduğu yerde kıpırdamadan duruyor
zafercan26 Takipçi Üyemiz Katılım 30 Haz 2016 Mesajlar 140 Konum Eskişehir Adı Zafercan Soyadı Yüksel 10 Kas 2016 #2 Yavru değil bana kalırsa yavruların gaga rengi böyle olmuyor
M Mehmet guducu Üyemiz Katılım 25 May 2016 Mesajlar 66 Konum Antalya/merkez Adı Mehmet Soyadı Güdücü 10 Kas 2016 #3 Kesinlikle yavru değil yetişkin bir erkek aldığınız yere götürün ve yavru ile değiştirin bu kuş alişmaz size benim tahminim tabiki bu SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle yavru değil yetişkin bir erkek aldığınız yere götürün ve yavru ile değiştirin bu kuş alişmaz size benim tahminim tabiki bu SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufukyyy Yeni Üyemiz Katılım 10 Kas 2016 Mesajlar 2 Konum İstanbul Adı Ufuk Soyadı Yavuz 10 Kas 2016 #4 Teşekkürler arkadaşlar değişim yapınca resim ekleyeceğim