yeni mahsül beyaz darı fiyatları

rasit

Üyemiz
Adı
rasit
Soyadı
topkara
sevgili üretici arkadaşlar yeni sezon beyaz darı fiyatlar oldukça yüksek gözüküyor şuanda borsa fiyatı 1300  temizleme nakliye 1800 lirayı buluyor daha uygun fiyat bilgisi olan arkadaş varsa forumda paylaşırsa biz üreticilerin menfaatinde olacaktır saygılarımla 
RAŞİT    ANTALYA

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Akdarı Hisse senedi gibi oldu Borsada aldı başını gidiyor.Şu an en son konyadaki fiyat 2,25 tl.Böyle giderse karışık yeme dönücez.Karışık yem 2,2 ile 2,5 arasında.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yem karışımını mevsime ve ihtiyaca göre kendim hazırlıyorum, geçen yıla kadar karışımda ak darı en çok kullandığım yemdi, şimdi ise yemeğe tuz serper gibi ekliyorum...altın oldu sanki  :-[

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
arkadaşlar yem fiyatları aldı başını gidiyor maliyetler arttıkça artıyor.
kafama takılan bir soru sormak istiyorum ; hala neden 12 tl ye kuş satan arkadaşlar var.
özellikle izmir ve manisa bölgesin de ?
acaa kuşlarına yem , mama yerine hava mı yediriyorlar ?

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Fatih AY' Alıntı:
arkadaşlar yem fiyatları aldı başını gidiyor maliyetler arttıkça artıyor.
kafama takılan bir soru sormak istiyorum ; hala neden 12 tl ye kuş satan arkadaşlar var.
özellikle izmir ve manisa bölgesin de ?
acaa kuşlarına yem , mama yerine hava mı yediriyorlar ?
Elbirliği ile yurt dışından gelen kuşlarla mücadele edemezsek daha çok 12 ye 10 TL ye kuş satan üreticiler olacaktır bu ekonomik güç meselesi Ankara İstanbul gibi şehirleri arıyorsun adamların dediği bende kuş 12 lira ben sana vereyim oluyor yurt dışından gelen kuşun kalitesizliğini basın ve reklam yoluyla vatandaşa anlatabilirsek kaçak kuşa talep olmayacağı için bizlerin ürettiği kuş fiyatı artacaktır bilezik konusu bulunmaz nimettir bizim için tabi anlayanlara

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
yem fiyatları bu fiyatlardayken iyi bakılan bir kuşun yuvadan atlamasına kadar geçen süredeki maliyeti 10 lirayı geçiyor yemidir mamasıdır havucudur yumurtasıdır vitaminidir bakımını geçiyorum insaf diyorum 10 liraya kuş satan arkadaşlara kuru ekmekmi yediriyorsunuz hayvanlarınıza emeği 10 lira eder lütfen emeğe saygı gösterelim insan çalsa 10 liraya vermez yaaa

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
doğru söylüyorsunuz kuru ekmek mi yediriyorsunuz derken.ama kuru ekmek yediren çok merdiven altı sağlıksız ortamlarda kuş üreten çok bizler her kuş kendimize kalacak damızlıklar gibi bakerken kuru ekmek ve kaltesiz yemler ile üretim yapanlar çok.mantık kuş mu kuş satana kadar yaşasa yater.