ilker
Uzman Üyemiz
Talaş koy biraz kuş istemezse zaten dışarı atar koyduğun talaşı
kardeş daha ne duymak istiyorsun ki!ercanyuksel' Alıntı:bişi söyleyecek kimse yokmu?
Sizin için az önce kahve falı baktım böyle diyor, benim günahım yok...ercanyuksel' Alıntı:teşekkürler abicim ;D ;D ;D
Yahya SAYIN' Alıntı:kardeş daha ne duymak istiyorsun ki!ercanyuksel' Alıntı:bişi söyleyecek kimse yokmu?
Arkadaşlarımız sizin anlattığınız kadarı ile sorunuzun cevabını vermişler...
*** sizin kuşlar ikiside kardeş deil, 20.09.2010 günü saat:07.45 de ilk yumurtasını yapacak...
yahya benim kuşlarada fal bakarsan sevinirim
bunu mu duymak istiyorsunuz... ;D ;D ;D
benim kuşlarada fal bakarsan sevinirimYahya SAYIN' Alıntı:Sizin için az önce kahve falı baktım böyle diyor, benim günahım yok...ercanyuksel' Alıntı:teşekkürler abicim ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
sana ben bakarım gelince ;Dilker ertürk' Alıntı:Yahya SAYIN' Alıntı:kardeş daha ne duymak istiyorsun ki!ercanyuksel' Alıntı:bişi söyleyecek kimse yokmu?
Arkadaşlarımız sizin anlattığınız kadarı ile sorunuzun cevabını vermişler...
*** sizin kuşlar ikiside kardeş deil, 20.09.2010 günü saat:07.45 de ilk yumurtasını yapacak...
yahya benim kuşlarada fal bakarsan sevinirim
bunu mu duymak istiyorsunuz... ;D ;D ;Dbenim kuşlarada fal bakarsan sevinirimYahya SAYIN' Alıntı:Sizin için az önce kahve falı baktım böyle diyor, benim günahım yok...ercanyuksel' Alıntı:teşekkürler abicim ;D ;D ;D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok geçmiş olsun kardeş, acil şifalar...yavuz alptekin' Alıntı:yayha abi bu yorgunluk ve nezle halimle beni güldürdün ya allah ta senin yüzünü güldürsün