Yeni Muhabbet Kuşumun sağlığı için sorularım

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
Merhaba....
yaklasık 1 hafta önce bir akrabamdan yerli muhabbet kuşu almıştım yaklasık 4 aylık insana çok alışık herkese cabucak ısınıp konup oyun oynayabiliyor fakat ben dün gidip birde jumbo muhabbet kuşu aldım irilikleri hoşuma gitmişti..farklı odalarda farklı kafeslere koydum amacım jumboyu konusturmak ama daha 40 günlük 2*3 ay bakıp daha sonra konusmasını saglamak istiyorum bu sürecte diğer kuşu ne yapmalıyım birine sahiplendirmelimiyim yoksa aynı evde beslesem sorun olurmu birbirlerinin sesini duyuyorlar ötüşürken ama bundan bi süre sonra jumbo büyüyünce konusturmaya calısırkende diğerinin sesini duyup konuşmaz diye koykuyorum ne yapmalıyım sizce... (2side Erkek) Teşekkürler...  :(

BULENTBAG

Uzman Üyemiz
Adı
BÜLENT
Soyadı
BAĞ
Salıverin küçük enişteyi gitsin. Yaşasın Tellioğulları...  :D :D :D

Bence bir zararı olmaz. Ayrı ayrı odalarda madem. Bir müddet sonra eş tutturun zaten. Onların da ihtiyaçları var.

Jumbooo

Üyemiz
Adı
Fatih
Soyadı
Seyhan
Yorumun için Teşekkürler fakat eş tutturunca konuşmuyor ve evcilleşmiyor fazla insana ilgi göstermiyor benim amacım bir kaç kelimede olsa öğretebilmek :) bir kaç yaşını geçşin o zaman ihtiyaçlarını karşılar :)