YENI PVC KAFES VE KUŞLARIM

baybaskan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yesirbilisim.com-www.rolekselektromekanik.com
Adı
Umut Muharrem
Soyadı
Yesir

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Hayırlı olsun masalalh kuslarınız güzel fakat 2 çift kuşla zor üretim  alırsınız 2 çift daha olursa iyi olur

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
selamün aleyküm umut abi öncelikle hayırlı olsun bende aldım cengiz abiden pvc kafes 4katlı dün geldi banda bugün atıcam kuşları ona mürekkep balığı göremedm yoksa onuda as abi

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
pardon abi göremedim kafesi kurdum kullanışlı görünüyor bakaım hayırlısı bi kaç eksiği vardı onlarda bugün geldi akşam atıcım kuşları yeni yerlerine

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çok güzel olmuş ortam, kafes şanslı kuşlar maşallah inşallah yavrularınıda görürsünüz.

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Bu kafesi cengiz abiyle tasarlamıştım. Beğenilip alınmasına çok sevindim. Ben bunun 54,5cm kafeslisini aldım. Geniş rahat olur. Keske sende öle yapsaydın.  3 Ü bir arada ev için mükemmeldir.
Sadece bu yuvalık kapısının sağındaki çıkınto nedir onu çözemedim. Cengiz abi acaba başka bişeymi  tasarladı kapı için acaba. Diye düşündüm.

baybaskan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Umut Muharrem
Soyadı
Yesir
Mehmet selam;
Cengiz abi üretimi kalitenin yanında uygun fiyatlı olması çok iyi. Aslında kafamda daha değişik model vardı fakat kafamdaki model için Cengiz abi vazgeçirdi beni  :)
üç adet al alta değil 2 li yana doğru 2 katlı onların alt katına salma ve en alta dolap düşünmüştüm ama teknik olarak vazgeçirdi üstat  :)

baybaskan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Umut Muharrem
Soyadı
Yesir
Mehmet AYAN' Alıntı:
Bu kafesi cengiz abiyle tasarlamıştım. Beğenilip alınmasına çok sevindim. Ben bunun 54,5cm kafeslisini aldım. Geniş rahat olur. Keske sende öle yapsaydın.  3 Ü bir arada ev için mükemmeldir.
Sadece bu yuvalık kapısının sağındaki çıkınto nedir onu çözemedim. Cengiz abi acaba başka bişeymi  tasarladı kapı için acaba. Diye düşündüm.
Yuvalık kapısının yanındakinden kastın nedir anlamadım.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Umut YESİR' Alıntı:
walla şimdilik bu kadar olmak zorunda zira hanımı bu kadarına zor ikna ettim zaten :) kafeslerde yanlış yada eksik bir durum varmıdır acaba ?
Mürekkep balıgı eksik sadece adaşım daha bşy sıkıntı yok yengemı ikna et alabılıyorsan 2 çift daha al :)

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
Umut YESİR' Alıntı:
Mehmet selam;
Cengiz abi üretimi kalitenin yanında uygun fiyatlı olması çok iyi. Aslında kafamda daha değişik model vardı fakat kafamdaki model için Cengiz abi vazgeçirdi beni  :)
üç adet al alta değil 2 li yana doğru 2 katlı onların alt katına salma ve en alta dolap düşünmüştüm ama teknik olarak vazgeçirdi üstat  :)
O kadarda çok geniş olur ama. Dediğin iyi güzel ama kalıp olmadımı göz ölçüsü ile yapmak bayağı uğraştırır. Tel siparişi gerektirir vs vs.. ev içün en ideali bu tür kafestir diye düşünüyoruö.

Yuvalık kapısının ön tarafındaki dönen kısmın önden bakış açısından sağ yanındaki çıkıntıyı dedim. Resim mi yanlış görünüyor.

baybaskan

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Umut Muharrem
Soyadı
Yesir
Mehmet AYAN' Alıntı:
O kadarda çok geniş olur ama. Dediğin iyi güzel ama kalıp olmadımı göz ölçüsü ile yapmak bayağı uğraştırır. Tel siparişi gerektirir vs vs.. ev içün en ideali bu tür kafestir diye düşünüyoruö.

Yuvalık kapısının ön tarafındaki dönen kısmın önden bakış açısından sağ yanındaki çıkıntıyı dedim. Resim mi yanlış görünüyor.
o çıkıntı dışarı açmayı kolaylaştırmak için çubuk

slmylcn

Takipçi Üyemiz
Adı
selim
Soyadı
yalçın
Hayırlı olsun. iki çiftlede güzel yavrular alacağınızı düşünüyorum. Yavru haberlerıyle gelmeniz ümidiyle kolay gelsin