Yeni Rainbow Çiftlerim (Hilmi Akyıldız)

LordX

Yeni Üyemiz
Adı
Ahmet Sami
Soyadı
Baş
Maşallah Hilmi Abi Allah nazardan saklasın.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Okan EKUKLU' Alıntı:
Kimsenin kuşunu karalama amacım yok...
Sonuçta başlık Raibow Çiftlerim diye açılmış...
Bana göre her iki dişide rainbow deil...
Sarı dişide benim göremediğim renkler varsa hatamız affola...
Hee Kuşların hepsi 1. ve 2. resimdeki erkek gibi olsaydı veya Haydar Abinin veya Hilmi Abinin imza kısmındaki fotolardaki gibi olsa eyvallah hiçbir sözüm olmazdı...
Bu arada yanlış bilgiye sahipsemde doğrusunu bilen düzeltsin yanlışımı...
OKAN SİZİN GİBİ  ÜSTADLARDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENECEĞİZ ELİNİZDEKİ RAİNBOW ÇİFTLERDEN VE ALDIĞINIZ YAVRU RENKLERİNİ YAYINLARSANIZ BANA BÜYÜK YARDIMCI OLURSUNUZ BENDE BOŞUNA RAİNBOW OLMAYAN ÇİFTLERİ BESLEMEYEYİM 

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Okan EKUKLU' Alıntı:
Ömer konuyu başka yere çekme altından gelen yavru değil konumuz ozaman Hilmi abi konuyu açarken Yeni Rainbow Çiftlerim değilderainbow yavru veren çiftlerim diye açılsa konu kimse rainbowu karıştırmış olmaz ben yazdıklarımın içinde sarı kuşa lutino dediğimi hatırlamıyorum sen bana double faktörü açıklamışsın bende bi takım pullu spangle var altlarından gelen yavrular double faktör sarı ozmn bende o kuşları rainbow çiftlerim diye yazsam doğru olurmu bugün yavruların fotolarını çekicem...Hilmi abi ben rainbow üreticisi değilim elimde okadar rainbow yok bi üstadlığımda yok sölediğim gibi bu sadece benim bilgim benim sölediklerim yanlışsa affola sölediklerimin doğrusunu bilen varsa düzeltsin hatamızı....
O KADAR ŞEYDEN BUNUMU ANLADIN HOŞ ONUDA YALNIŞ ANLAMIŞIN :)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
mrb okan kardeş bir kaç adres hakında sana mail attım cevaplarsan sevinirim (burdaki konuyla alakası yok )

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
Maşallah çok güzel kuşlarınız var Allah nazarlardan saklasın bol bol yavrularını alın hayırlı üretimler