YENİ SALMA KAFESİM

mts.42

Takipçi Üyemiz
Yeni salma kafesim bitmek Üzere yarın hazır olacak inşallah kendi projem ve bizzat başında durarak en ince ayrıntısına kadar tarif ederek yaptırıyorum
Arkadaşlarıma sorum olacak kafesimin ölçüleri aşağıda bu ölçülerde bir salmada sağlıklı olarak kaç çift beslenebilir ? Şimdiden teşekkürler

Ölçüleri
Genişlik: 85
Boy:72
Derinlik:50

ve salmamın son hali

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Güzel olmuş ellerinize sağlık kuşlarınız içindeyken de görmek isteriz. :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bey demişsin ama 12 yaşındayım yeni üye olduğunuz için bilmiyor olabilirsiniz. :) yine de teşekkür ederim :)

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
arkadaşım bu salmaya damızlık için ayıracağın kuşları atarsan daha iyi olur ..yoksa takım olarak çok fazla çift bakamazsın

mts.42

Takipçi Üyemiz
Beyde sensin paşada boşver Efekan ;)

Yeni üye oldum sayılır uzun zaman kuş besledim ama bu sefer biraz daha bilinçli gitmeye çalışıyorum  bakalım artık yorumlarınız için teşekkürler

mts.42

Takipçi Üyemiz
4 fazla olursa sağlam iki çift atarım hobiciyim zaten sorun yok kardeşim

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bana sorarsan bu kafeste 2 çift bile bakılmaz dişilerin birbirlerini ve yuvaları kıskanmaları durumları falan. Kafes de 2 çifte göre biraz yetersiz olduğu için strese girmeleri kesin. Ben olsam çiftlerimin yavruları için bir kafes olarak kullanırım o zaman 5-8 kuş bile atarsınız

mts.42

Takipçi Üyemiz
Doğrudur dediğim gibi çok kuş besledim ama öylesine teşekkür ederim bilgilendirdiğin için tek kuşlarımı atarım artık buna

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kemirgen yaratıklardır  bizimkiler  umarım pek fazla tahrip edemezler  ve  rutubet  nem ortamından o salmayı koruyunuz sterilize etmeyide unutmayınız  şimdiden ve  sonrasında sonucta tahta her  an bit oluşmasına  hazırdır...hayırlısı olsun

Yusuferen12

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
eren
Güzel olmuş ellerinize sağlık kuşlarınız içindeyken de görmek isteriz. 
+1