Yeni Salmalarım.

metkuy

Uzman Üyemiz

parkeleri bana veren forum üyelerinden  Ali AYDIN abime tşk ediyorum, sayesinde ne ile kapatacağımı şaşırdığım salmalarımın tabanına parke döşedim.

Crazyy_man

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmitakvaryum.com
Adı
Cengiz
Soyadı
Kaymak
Metin kardesim güle güle kullanman dileğiyle ama salmanın icine raf yerine sirali bır sekilde Tünek yapsaydın daha iyi olurdu cunku ben kuşların hem rahat edebilmesi hemde  tırnaklarının uzamamalari için Tünegin daha faydalı olacağını dusunuyorum 

metkuy

Uzman Üyemiz
cengiz KAYMAK' Alıntı:
Metin kardesim güle güle kullanman dileğiyle ama salmanın icine raf yerine sirali bır sekilde Tünek yapsaydın daha iyi olurdu cunku ben kuşların hem rahat edebilmesi hemde  tırnaklarının uzamamalari için Tünegin daha faydalı olacağını dusunuyorum 

fotografda tam görünmüyor fakat içerisinde yeterli sayıda tünek var , rafları ileride yuva koymak için yaptım.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
maaşallah çok güzel olmuş. benim oturma odası kadar nerdeyse :D
bol üretimler inşallah

metkuy

Uzman Üyemiz
Mehmet DEMİR' Alıntı:
hayırlı olsun. elinize sağlık parkeler çok güzel olmuş. bol üretimler dilerim.
salmalara kaç kuş koydunuz
Mehmet abi salmalarda son 2 aydır damızlık olarak ayırdığım 40 kadar yavru var . Her salmada 50 çift ile üretim yapmayı planlıyorum.

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Metin Kardeş bende resimlerini inceledim çok çok güzel olmuş ancak aklıma başka salmalarda gördüğüm fikride söylemeden geçmiyeyim belki ilerde başka salmalar yaparsan aklında bulunsun derim mesela bu salmanın bir tarafı duvar diğer tarafı açık tel ile kaplanmış o tel ile kaplanmış tarafa dışarıdan asma yuvalık yapsan yavru konturolü için salmaya girmeden kuşları rahatsız etmeden işini halletsen daha iyi olur gibi geliyor mesela orasını komple osb ile kapatıp yuvaların geleceği yerlere delik açılıp yuva asılsa süper olur bence saygılar