Yeni salmam eksiklerine bakar mısınız?

Ahmet ERTUNÇ

Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
ERTUNÇ
Başlıkta dediğim gibi salmamın eksiklerini yazar mısınız ve ben yemliği bir tabağa koysam onu da yere koysam nasıl olur??

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ben box kafelerde üretim yapan birisi olarak nacizane umarım yuvalıkların yeri öyle değildir diye düşünmek istyorum eğer öyleyse hepsinin aynı hizada ve daha yüksekte olması daha uygun olur daha detaylı fotolarada ihtiyaç var bence formda bu konuyla ilgili salma üretimi yapan arkadaşlarımızın bir çok önerisi var incelemeniz faydanıza olacaktır

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
İlyas MERDİN' Alıntı:
ben box kafelerde üretim yapan birisi olarak nacizane umarım yuvalıkların yeri öyle değildir diye düşünmek istyorum eğer öyleyse hepsinin aynı hizada ve daha yüksekte olması daha uygun olur daha detaylı fotolarada ihtiyaç var bence formda bu konuyla ilgili salma üretimi yapan arkadaşlarımızın bir çok önerisi var incelemeniz faydanıza olacaktır

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SİTEDE HEPSİ VAR BİRAZ ARAŞTIR AMA BEN YINE YAZAYIM YUVALIKLAR KENDİNİN RAHATÇA KONTR EDEBİLECEĞİN EN ÜST SEVİYEDE KOYACAKSIN AĞIZLARI BİRBİRİNİ GÖRMESİN ARALARINDA BELLİ MESAFE BIRAK AKILLI YEMLİĞİN 10 20 MİSLİ BÜYUĞUNU YAPTIR MARANGOZA HAZNESİ BÜYÜK YERDEN MASA HİZASINA KALDIR SLM