YENİ SALMAM

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN

fuat

Takipçi Üyemiz
Adı
fuat
Soyadı
özkahraman
hayırlı olsun güzel olmuş..ızgarayıda yaptırdınmı tamamdır bence

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
hayırlı olsun ellerine sağlık güzel olmuş...bazı petshop larda kafes ızgaraları var 33*33 ölçülerinde 1 tl ye satıyorlar ister öyle yap istersen de benim gibi nalburlarda var yeşil rekli ufak kareli teller var onunla kendine ızgara yap.ama daha da önemlisi belki vardır ama ben göremedim fotoda ızgaranın altında tepsi şart malüm temizlik çok önemli şu yaz aylarında ve tepsi en kolay ve kullanışlı olanı onuda demir işi yapan yerlerden ölçülerinde sac kestirip yapabilirsin yada teneke ile.tekrar hayırlı olsun bol üretimler...

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Erhan KİRET' Alıntı:
hayırlı olsun ellerine sağlık güzel olmuş...bazı petshop larda kafes ızgaraları var 33*33 ölçülerinde 1 tl ye satıyorlar ister öyle yap istersen de benim gibi nalburlarda var yeşil rekli ufak kareli teller var onunla kendine ızgara yap.ama daha da önemlisi belki vardır ama ben göremedim fotoda ızgaranın altında tepsi şart malüm temizlik çok önemli şu yaz aylarında ve tepsi en kolay ve kullanışlı olanı onuda demir işi yapan yerlerden ölçülerinde sac kestirip yapabilirsin yada teneke ile.tekrar hayırlı olsun bol üretimler...
Evet dediğiniz gibi yeşil tellerden almayı düşünüyorum. Tepsisi var ama oda kafesle aynı malzemeden. Dikkat ettiyseniz altta biraz mesafe bıraktım tel geldiğinde tepsi hareket edebilsin diye. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ MAAŞALLAH SÜPER YAVRU ATACAKSAN BİR KISMI IZGARASIZ KALSIN YEM DÖKER YAVRULAR ORDA EĞİTİM YAPARKEN DOYARLAR KAPI OLAYI SAKAT KUŞ YAKALAMAK ZOR OLUYOR  GÜLE GÜLE KULLAN SLM
Yeme yeni düşen yavrular için  daha küçük  (65/40/40h) ızgarasız bi salmam var ona koyacağım. Yem yemeyi öğrenir öğrenmezde bu salmaya atmayı planlıyorum. Şu yavru almaya bir başlayabilsem çok güzel olacakta bakalım kısmet diyorum. 4 Kapısı var kolumu soktugumda her yere ulaşabiliyorum ama yinede 120 cm uzunluğunda olduğu için kaçmayı başarabiliyorlar. Bu nedenle kuş tutma olayını akşamları yapacağım sanırım :)