Yeni Show Üretim'hanem

skoc

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
KOÇ
Okan bey,

kafesleriniz ile yuvalıklarınızı nereden temin ettiniz? Alabileceğimiz bir adres,telefon,mail var mı? Bu arada yeni show üretim haneniz hayırlı ve bereketli olsun.

oknakn3459

Takipçi Üyemiz
Serdar KOÇ' Alıntı:
Okan bey,

kafesleriniz ile yuvalıklarınızı nereden temin ettiniz? Alabileceğimiz bir adres,telefon,mail var mı? Bu arada yeni show üretim haneniz hayırlı ve bereketli olsun.
İzmir Kafes Tel; 0 (535) 730 49 50  Benim İsmimi Verirsen Fiatta İndirim Yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oknakn3459

Takipçi Üyemiz
İstemihan ORAL' Alıntı:
Kafese Karabina ile astığınız nedir, bol üretimler olsun. Sağlıkla.
( Himalaya Tuzu )Daniel Lutolf'ta Üretimhanesin de kullanıyor google ye yaz oku faydalarını Nefes Solunum için çok faydalı 80 farklı mineral deposu

Himalaya tuzu milyonlarca yıl içinde denizlerin çekilmesi ile oluşan bir tuz çeşididir. Sağlık için faydaları olduğu için doktorların sürekli bu tuzu önerdikleri bilinmektedir. Hemen hemen herkes doktorların tuzdan uzak durun, az tüketin dediğini duymuştur. Çünkü vücuda yetecek miktardaki tuz yiyeceklerden alınmaktadır. Üstelik günümüzde tükettiğimiz tuzlar ne yazık ki doğallıktan uzak işlenmiş ve içlerine pek çok katkı maddesi eklemiş tuzlardır. Örneğin sofra tuzuna baktığımızda bu maddelerin içinde olduğunu kolayca anlayabiliriz. Tuzun rengi hem saf beyaz renktedir hem de tane tanedir. Bu maddeler vücuda fazla alındığında kişilere oldukça zarar verir. Ancak himalaya tuzu herhangi bir işlemden geçmediği için herhangi bir zararlı madde barındırmaz. Bu yüzden gönül rahatlığı ile tüketilebilir. Ayrıca diğer tuzların aksine himalaya tuzu milyonlarca yıl öncesinde oluşmaya başladığı için pek çok fayda da sağlamaktadır.

Himalaya tuzu Faydaları

Vücut için gerekli olan yaklaşık 84 tane minerali içinde barındırır,
Damar sertliğine iyi gelir,
Dolaşım sistemi rahatsızlıklarına bağlı olarak gelişen rahatsızlıkları önler,
Antioksidan etkisi vardır, toksinlerin yanı sıra vücutta biriken ağır metallerin de atılmasına katkı sağlamaktadır.
Kan basıncını düşürür,
Böbrek ve tansiyon hastaları kullanabilir, bu hastalıklara bağlı olarak gelişen komplikasyonları azaltır,
Kalp damar hastalıklarında iyileştiricidir,
Sedef hastalığı ve egzama gibi deri rahatsızlıklarında iyileştirici etki gösterir,
Vücutta birikmiş elektrik yükünün azalmasına yardımcı olur.
Himalaya tuzunun faydaları aslında saymakla bitmez. Bunlar benzer pek çok yararı olduğu bilinmektedir. Ayrıca her geçen gün yeni bir faydası ortaya çıkmaktadır. Himalaya tuzu pek çok farklı şekillerde kullanılabilir. Öncelikli olarak yemeklerin içinde kullanılabilir. Ama diğer tuzlara göre daha yoğun tuz tadı verir. Bu yüzden kullanırken dikkatli olunmalı ve aşırıya kaçılmamalıdır. Himalaya tuzu yıllar boyunca oluştuğu için suda çözülmesi de zaman alır. Yemeklerde kullanılacaksa öncelikle su içinde eritilip ondan sonra yemeklere katılmalıdır. Faydalarını vücuda almak için tuzlu su hazırlanarak da içilebilir.

Himalaya tuzu havanın kalitesini de arttırıyor. Bu bilgi himalaya tuzundan elde edilen mumların ve lambaların üretilmesine ön ayak olmuştur. Himalaya tuzu lambası ya da mumu yakıldığı zaman havadaki artı iyonların eksiye dönüşmesini ve manyetik hava akımının yok olmasını sağlar.

skoc

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
KOÇ
Okan bey, kafes ve yakınları almış olduğunuz yerin internet sitesini buldum verdiğiniz numarada orada mevcut. Ancak sizin almış olduğunuz kafesleri ve yuvaliklari göremedim. Özellikle almış olduğunuz yuvaliklardan almak istiyorum herhangi bir özel adı var mı bu yuvaliklarin ve siz kaç paraya aldınız? Kafeslerin ölçüleri nedir? Kafeslerin fiyatı nedir? Kafeslerde cifthane mi şeklinde? 

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oknakn3459

Takipçi Üyemiz
Serdar KOÇ' Alıntı:
Okan bey, kafes ve yakınları almış olduğunuz yerin internet sitesini buldum verdiğiniz numarada orada mevcut. Ancak sizin almış olduğunuz kafesleri ve yuvaliklari göremedim. Özellikle almış olduğunuz yuvaliklardan almak istiyorum herhangi bir özel adı var mı bu yuvaliklarin ve siz kaç paraya aldınız? Kafeslerin ölçüleri nedir? Kafeslerin fiyatı nedir? Kafeslerde cifthane mi şeklinde? 

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafes çifthane : ölçüler 90x40x40 izmir kafes ara ismimi söyle ölçüleri ver o model tek hemen hatırlar izmir kafes tel no : 0535.730.49.50

Yuvalık : tam akıllı yuvalık bunun adres ankara güngör kafes fiat 100 tl  tel : 0531.353.81.88 orhan güngör

muhabbet kuşları

Takipçi Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Apuhan
  Yeni üretimhaneniz hayırlı olur inşallah...Kuşlarınıza Maşallah...Kuşlarınız çok şanslı...Yok diyebileceğimiz bir şey yok...Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle...Bol yavrular alırsınız inşallah... alkisd

oknakn3459

Takipçi Üyemiz
Erkan APUHAN' Alıntı:
  Yeni üretimhaneniz hayırlı olur inşallah...Kuşlarınıza Maşallah...Kuşlarınız çok şanslı...Yok diyebileceğimiz bir şey yok...Emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle...Bol yavrular alırsınız inşallah... alkisd
Teşekürler Arkadaşım Allah Razı Olsun Sonuçta Beslediğimiz Hayvanlara Karşı Sorumluluğumuz Var Elimizden Geldiğince Bakmaya Çalışıyoruz En Önemlisi Kar Amaçlı Değil Severek Zevk Alarak Bakıyorum. Onlar Benim Stres Atma Kaynağım. Düzenli Bir Şekil'de Veteriner Kontrolleri'de Yapılmakta Saygılar

ɯızɐl ʞɐɯʞɐq ılʞɹɐɟ ɐʇɐʎɐɥ uǝzɐq

''Tapatalk kullanarak  iPhone iOS tarafından gönderildi.