YENİ ÜYE OLDUM MUH. KUSUM VAR AMA..............

cici kuş

Yeni Üyemiz
Adı
doğan
Soyadı
özen
ARKADASLAR DAHA YENİ UYE OLDUM EVE YENİ BİR MUHABBET KUSU ALDIM AMA KUS SESİİZ SEDASIZ DURUYOR İLK KEZ BİR KUS ALIYORUM NEDEN BOYLE ARKADASLAR ACİL... :( ahaaa ahaaa ahaaa ahaaa

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
arkadaşım aramıza hoş geldin önce kendini tanıtırsan daha iyi olur diye düşünüyorum .birde kuş yeni bir ortama geldigi icin yere alışması lazım .etrafı tanıdıktan sonra hareketleri degişir merak etme .

cici kuş

Yeni Üyemiz
Adı
doğan
Soyadı
özen
cook saol kardesim ben canakkaleliyim  evde 3 kısıyız annem babam calısıyo bende evde tekim o yuzden bana arkadaslık yapabilecek bir can dostu aldım umarım oda beni sevecektir kardesim mesaj icin cok tesekkur ederim .... :D

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
bir şey degil kardeşim bir sıkıntın oldumu biz her zaman burdayıs forumdaki herkez sana elinden geldigince yardımcı olur .forumdaki  bölümleri kontrol edersen cok faydalı bilgilker bulabilirsin.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Vasiyetimdir; Ölünce mezar taşıma fosfordan hayalet casper resmi yapılsın gece görenlerin aklını almak istiyorum....!!!..... :D:D:D  casper  doğan ailemize  hoşgeldiniz.....bizler  dahi bir  odamızdan diğerine taşınırken  durum değişikliğine düşerken bir  bu canlıları düşünün............zamanla  alışacaktır..yem  yemez  su dahi  içmeyebilir ama ürkütücü hareketlerden kacının...alışır...saygılar

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
Aramıza hoşgeldin Doğan kardeş kuş ortamı tanıyıp alışınca hareketlenir merak etme bide ilk gün fazla üstüne gitme kendine gelsin  bye

enteresan41

Yeni Üyemiz
Adı
ekrem
Soyadı
ersöz
h,g kardesım bıraz zamana bırak umarım yavru almısındır.sana alısması daha cabuk ve kolay olur

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Karahan UZUN.' Alıntı:
Vasiyetimdir; Ölünce mezar taşıma fosfordan hayalet casper resmi yapılsın gece görenlerin aklını almak istiyorum....!!!..... :D:D:D  casper  doğan ailemize  hoşgeldiniz.....bizler  dahi bir  odamızdan diğerine taşınırken  durum değişikliğine düşerken bir  bu canlıları düşünün............zamanla  alışacaktır..yem  yemez  su dahi  içmeyebilir ama ürkütücü hareketlerden kacının...alışır...saygılar
HOŞGELDİN DOSTUM KARAHAN BEY ÇOK GÜZEL AÇIKLAMIŞ