Yeni Üye Yardım İstiyor.

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
Merhaba dostlar siteye yeni üye oldum. bir sıkıntımı sizlerle paylaşıp çözüm yolu aramak istiyorum. Yaklaşık 1 hafta önce muhabbet çiftimin kafesine yuvalık taktım. Dişi hemen benimseyip içinde dolamaya başladı. Bu sabah çiftleştiklerini fark ettim. Ancak yuvalık taktığım yeri değiştirmek istiyorum. Bu durum dişinin yuvaya girmemesine, veyahut başka bir soruna yol açarmı? confusedtw

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Aramıza hoşgeldin Suat. Kuş yuvalığı ve yerini benimsemişki çiftleşmeye başlamışlar. Yuvalığın yerini değiştirirsen her şeyi başa çevirmiş olursun.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Aramıza hoşgeldin. dişi tekrar yuvaya alışma sürecine girebilir.

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
bundan sonra allah kısmet ederse haftaiçi zaman buldukça siteye girer, yettiğimce bilgi alışverişinde bulunurum. Aylar önce birkaç muhabbet kuşu sitelerine üyeliklerim vardı. Site üyelerine yettiğimce bilgi alışverişlerim oldu. Siyasettin kol gezdiği siteoldukları için üyeliklerimi iptal ettim. Siyasetten nefret ederim. Zaten siyasetin kelime anlamı bir dilde, "yalan-dolan" demek. Umarım bu siteyi terk etmem. Tüm site üye ve yöneticilerine, dostluk paylaşımlarına selam ve sevgilerimi sunarım.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin Suat. Kuş yuvalığı ve yerini benimsemişki çiftleşmeye başlamışlar. Yuvalığın yerini değiştirirsen her şeyi başa çevirmiş olursun.

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
Teşekkürler dostlar. Demek ki bu kuluçka yuvalık taktığım yerde olacak. O zaman yarın bu kafesimin altına kendim ızgara yapacağım. Dolayısıyla 3-5 sefer kafese müdahale etmek durumunda kalacağım. Bu sorun yaratır mı?

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Ufak kardeşlerden biri olarak (bende yeni üye sayılırım) aileye hoş geldiniz  smileki

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ KUŞUNA GÖRE DEĞİŞİR FAKAT FAZLA BİR PROBLEM OLACAĞINI ZANNETMİYORUM

tankuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
ÖZGÜR
hoşgeldiniz.yuvalığın yerini deeğiştirmeniz dişi kuşu yuvalığın yeni yerine alışma sürecine sokacaktır ama bu süreç kısa sürecektir.kuşlarınızı nekadar az rahatsız ederseniz o kadar rahat olurlar.

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Daha erken yumurta yaparken değiştirmediğin sürece sorun olmaz . benim kanaatim değiştirebilirsin. Yumurta yaptıktan sonra yaparsan muhtemelen yumurtaları tavada bulursun.

Suat OKAN

Üyemiz
Adı
SUAT
Soyadı
OKAN
Cümletten hoşbulduk, Dostlar, bir soru: Muhabbetler çiftleşmeye başladıktan kaç gün sonra yumurtlarlar?