YENİ YAPTIĞIM ŞIK GÖRÜNÜMLÜ AĞAÇ SALMAM

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Ersin ÇELİK' Alıntı:
Bekir bey arada kullanılan çöp şiş değil  metal teldir. Herhangi bi kırılma olmaz. Ana iskelet ağaç fakat kolay kolay kırılmaz ve parçlanmaz. Bit olayına gelince kafesi kompile vilmectin pit
pire ilacıyla desenfekte edilmiştir.

başka bir sounuz varsa cevaplıyabilirim
DEMEKKİ RESİMLERDEN ÖYLE GÖRÜNMÜŞTÜR ERSİN HOCAM ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ TELLERİ NASIL TUTTURDUNUZ BİLGİ VERSENİZ ELİM YATKINDIR BU TARZ İŞLERE KENDİME YAPAYIM :)

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
bekir kardeş teşekkür ederim ilginiz için. son resimde sağda masa matkabı tek tek çıtaları 2 mm matkapla deldim ve aralrından geçirdim. bunun gibi kafes yapmanız için makine ve aletlere ihtiyacınız var. son resimdeki telleri yatay döşedim farklı olsun diye. bu kafesler muhabbet için. kanarya ve bülbül için isteğe göre çöp şiş kullanıyorum. kolay gibi görünüyor ama çok zaman ve emek harcanıyor. inşllah yaparsınız. yardıma ve desteğe ihtiyacınız olursa her zaman yardımcı olurm. kolay gelsin

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Elinize sağlık güzel olmuş.Kuşlarınızı sevdiğiniz belli bu kadar uğraşmaktansa güzel bir salma kafes alabilirdiniz. ama değer vermek güzeldir. inanın kuş dahi olsa onlarla ilgilendiğinizi anlıyorlar.:)

durukan

Üyemiz
Adı
DURUKAN
Soyadı
KUŞTEPESİ
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
Ben de bir tane salma çiziyorum şimdi bakalım hayata geçirebilecek miyim :)

murat44

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
DURAN
Selahattin abicim benim 2 tane muhabbet kuşum var.Yeni aldım abi bunlar ne zaman çiftleşirler abicim.

Rivere

Üyemiz
Adı
Cem ırmak
Soyadı
Bilmen
Ersin Bey,ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Birde ağaç olarak ne kulladınız?Diğer merak ettiğim ,kullandığınız matkap genelde ahşap modelcilerin kullandığı tarz o yüzden soruyorum bende amatör olarak ahşap gemi modeli yapıyorum ve genelde kavak kontra kullanıyoruz.Bilgi verebilirseniz sevinirim.Sevgilerimle.

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
Cem Irmak BİLMEN' Alıntı:
Ersin Bey,ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Birde ağaç olarak ne kulladınız?Diğer merak ettiğim ,kullandığınız matkap genelde ahşap modelcilerin kullandığı tarz o yüzden soruyorum bende amatör olarak ahşap gemi modeli yapıyorum ve genelde kavak kontra kullanıyoruz.Bilgi verebilirseniz sevinirim.Sevgilerimle.
Cem bey ağaç olarak çıtalarında meşe ve çam ağacı kullanıyorum. alt çekecesini kavak kontra plak kullanıyoum. testere dremel marka ve matkapta tezgah üstü matkaptır. bende hobi olarak kanarya, bülbül, saka muhabbet kuşu kafesleri yapıyorum. ayrıca bazı kafeslere maun ağacı kullanıyorum.

Rivere

Üyemiz
Adı
Cem ırmak
Soyadı
Bilmen
Teşekkür ederim.İnşaallah müsait bir zamanda yerinize gelip ziyaret etmek isterim.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
ersin kardeş yaptığın kafesleri canlı canlı görmüş biri olaraktan çok beğendiğimi buradanda paylaşmak istedim eline sağlık çok güzel olmuşlar boş bir zamanında bitanede ben istiyorum haberin olsun  alkisd :) ;) :D

ersincelik4

Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
çelik
eyvallah oktay abi sağol. sana daha güzelini yapcam en kısa zaman da.