YENİ YAPTIĞIM ÜRETİMHANEM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş

BUNLAR DA GEÇEN HAFTA ANNELERİNİN YANINDAN ALDIĞIM YAVRULAR.

layemut8

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
karadağ
burayaı kışın nasıl ısıtıyosun kardeşim bende böyle bi yer kurdum ısıtma sorun olduğu için dağıttım geri

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Abi burayı soba ile ısıtacam kısmet olursa...

Adı
Recep Nuri
Soyadı
YENİAY
Yavrular satılıksa hepsine talibim hocam.. Tabii fiyat konusunda ve Ankara'ya gönderebilmeniz konusunda anlaşma sağlayabilirsek  :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
masallah temiz bi yer.. ama eksik var.. havalandırmanızı goremedim.. havalandırmaları olmayan üretimhanelerde belirli bir süre sonra hastalıklar baş gostermeye baslar..

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Havalandirmasi var sabah saati oldugu icin kapali

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
fazla vakit kaybetmeden tuğlalı  ve altı şaplı bir hale getirilmeli hem temizlik hemde  ( imkanınız var ise)  önümüz  kış ısıtmanız soba  ile de  olacaksa işiniz zor ısıyı dengelemeniz sobanın dumanı geri vermesi
vs. gibi sıkıntılardan dolayı kayıplarınız  olacaktır ki dilerim  olmaz.... mavi kafesteki tünek gereğinden fazla yukarıda.. yavru salmasının zemini ya  pislik içinde  yada kum var diye  öyle görümüyor yalnız yinede pek hijyen değil dışkılarını yemeleri heleki biri hasta ise  onun dışkısını yiyen diğer kuş ta hasta  olacaktır dikkat edin...  ve  sunta  sanırım üretimhaneniz buda haşerelere davetiye çıkaracaktır  ısıyı dışarı hemen verecektir bu da böcek ve eğer çevrede  var ise  yılan akrep ve farelere davetiye demek lütfen dikkatli titiz ve tebdirli davranınız benide yanlış anlamayınız sonuçta beslenen üretilen ve geçim kaynağımız birer CANLI  bu  sadece size has değil diğer TÜM ÜRETİCİLER  İÇİN GEÇERLİ GEREK AMATÖR GEREK PROFESYONELLER  İÇİNDE  KEZA  BİR KAÇ PROFESYONEL ÜRETİCİ ÜRETİMHANESİNE DE DENK GELDİM.... VE YENİLİYORUM YORUMUMDAN DOLAYI LÜTFEN ALINMAYIN SADECE DİKKAT EDİN

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Havalandırma sıkıntı olabilir + Salmanın telleri uygun değil. Yeşil plastik kaplı teller daha uygun olacaktır.