1. ile 4 çıkar kardeşim bu arada kafesin çok iyi ben bu kafes 2 takım kuş üretimi bile yaparımDoğan BAYHAN' Alıntı:![]()
peki sizce kaç nolu tünekleri çıkarmalıyım arkadaslar
pardon 2 ve 4 ü çıkarman daha iyi olabilir yanlış anlama ama bukadar güzel bi kafese ingiliz yada jumbo bi kuş daha iyi yakışırdı ama bu kuşda pek güzel maaşallahDoğan BAYHAN' Alıntı:![]()
peki sizce kaç nolu tünekleri çıkarmalıyım arkadaslar
Buğra SARI' Alıntı:1. ile 4 çıkar kardeşim bu arada kafesin çok iyi ben bu kafes 2 takım kuş üretimi bile yaparım![]()
Eyvallah ustadım da kafam karıştı kuş erkekmi dişimi?Kemal AKBULUT' Alıntı:MAAŞALLAH KUŞUNUZ DIŞİ
KAFESI GOĞÜS HIZASINDA SABIT KALACAK CERYAN ALMAYACAK GECE LAVOBO BALKON IŞIKLARINA MARUZ KALMAYACAK IŞIK ALAN DIREK GUNEŞE MARUZ KALMAMASI AYAK ALTI OLMAYAN SICAK BIR YERE KOYUN TUNEKLERIN ALTTAKILERINI IPTAL EDEREK USTTEKILERI ALTA INDIRINIZ YEMLIK HIZASI IZGARALI KAFESSE IZGARAYI SOKEREK YERDEN YEM KIRMASINI SAĞLAYINIZ GAGA TAŞI KUM KEMIK SULUK YEMLIK KOYARAK BAKIMINI AKSATMADAN BAKABILIRSINIZ SLM
Kemal AKBULUT' Alıntı:MAAŞALLAH KUŞUNUZ DIŞİ
KAFESI GOĞÜS HIZASINDA SABIT KALACAK CERYAN ALMAYACAK GECE LAVOBO BALKON IŞIKLARINA MARUZ KALMAYACAK IŞIK ALAN DIREK GUNEŞE MARUZ KALMAMASI AYAK ALTI OLMAYAN SICAK BIR YERE KOYUN TUNEKLERIN ALTTAKILERINI IPTAL EDEREK USTTEKILERI ALTA INDIRINIZ YEMLIK HIZASI IZGARALI KAFESSE IZGARAYI SOKEREK YERDEN YEM KIRMASINI SAĞLAYINIZ GAGA TAŞI KUM KEMIK SULUK YEMLIK KOYARAK BAKIMINI AKSATMADAN BAKABILIRSINIZ SLM