YENİ YEME DÜŞEN ÇEKLERDEN BİRKAÇ RESİM_ERSİN AKSAR

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Maşallah hayırlı olsun. Ankaradaki üreticilerin kuşlarımı çok güzel yoksa İstanbulda da varda bizden mi saklıyorlar anlamadım :)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
ersin bey  başarılı üreticilerden biridir üretiminizde başarılar dilerim

cem20

Uzman Üyemiz
Adı
Erdoğan
Soyadı
ATEŞ
abi hayırlı olsun.yavrularınız gercekten maşallah cok güzeller.küçük bir sorum olacaktı.yavruluğa talaş koymak gereklimi abi.yavru almada sonuç elde edermiyiz?

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Doğan YILMAZ' Alıntı:
abi hayırlı olsun.yavrularınız gercekten maşallah cok güzeller.küçük bir sorum olacaktı.yavruluğa talaş koymak gereklimi abi.yavru almada sonuç elde edermiyiz?
Doğan kardeş talaş yavrular çıktıktan yaklaşık 10 gün sonra falan koyuluyor. yavrunun yumurtadan çıkıp biraz büyümesi gerekir. bu dediğim kalın talaş için geçerli.

ama ince talaş olursa farketmez yavru küçükken de koyabilrisin.

ha bu arada yavru almanın talaşla alakası yok. talaş kuşların temiz kalmasını üzerilerine pislik bulaşmasını engeller. yavruların sağlığı açısından çok önemlidir.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Arkadaşlar inanmayın bu adama bu adam kuşları boyuyor yoksa bu kadar canlı renkler olurmu?

Mehmet Kurtt

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kurt
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Arkadaşlar inanmayın bu adama bu adam kuşları boyuyor yoksa bu kadar canlı renkler olurmu?
Boyuyorsada iyi işçilik var  smileki Şaka bir yana maaşallah çok güzel pırıl pırıllar...

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
:D :D :D :D :D :D

SIDDIK KARDEŞ BEN BOYAMIYORUM. CİLA ATIYORUM PARIL PARIL PARLIYORLAR....

ŞAKA BİR YANA RABBİMİN SANATI İŞTE. O KÜÇÜCÜK YUMURTALARIN İÇERESİNDE NE GÜZEL YARATILIYORLAR. SANKİ O KÜÇÜK YUMURTANIN İÇİNDE BOYAMA TEZGAHI VARDA BU YAVRULARA BU RENKLERİ VERİYOR GİBİ.. HAYRET VERİCİ. ALLAH'IN İLMİ VE KUDRETİ.