YENİ YEME DÜŞEN ÇEKLERDEN BİRKAÇ RESİM_ERSİN AKSAR

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ersin bey maşallah çok güzel kuşlar  çok beğendim ve kuşlara iyi bakımınız nedenli kuşlar adına size teşekkür ederim:)

Memet YILMAZ' Alıntı:
Maşallah hayırlı olsun. Ankaradaki üreticilerin kuşlarımı çok güzel yoksa İstanbulda da varda bizden mi saklıyorlar anlamadım :)
Mehmet kardeşim İstanbulda'da çok güzel kuşlara sahip üreticiler mevcut fakat hem nazar değiyor diyerek hemde güzel kuşların resimleri paylaşıldığında bazı inanamayan gözler resimlerin gerçek olup olmadığından yada resimler üzerinde oynandığından şüphe ediyorlar bu seferde paylaşımlar yapılmıyor düşüncesindeyim en gerçek şahit benim :)

bu bahsettiğim durumun Sıddık YAMAÇ beyin latifeli yorumu ile alakası yoktur.Onun yorumunuda gayet güzel buldum :)

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Cihan AYTAN' Alıntı:
Ersin bey maşallah çok güzel kuşlar  çok beğendim ve kuşlara iyi bakımınız nedenli kuşlar adına size teşekkür ederim:)

Mehmet kardeşim İstanbulda'da çok güzel kuşlara sahip üreticiler mevcut fakat hem nazar değiyor diyerek hemde güzel kuşların resimleri paylaşıldığında bazı inanamayan gözler resimlerin gerçek olup olmadığından yada resimler üzerinde oynandığından şüphe ediyorlar bu seferde paylaşımlar yapılmıyor düşüncesindeyim en gerçek şahit benim :)

bu bahsettiğim durumun Sıddık YAMAÇ beyin latifeli yorumu ile alakası yoktur.Onun yorumunuda gayet güzel buldum :)
İlla ki vardır güzel kuşlar koskoca istanbul sonuçta :) Hem İstanbulda çok pahalı kuşlar, Ankaradaki İzmirdeki kuşçular fıstık gibi kuşları çok güzel fiyattan veriyor.

Kuşlar sağlık durumumu bozduğu için artık yavru elde etmiyorum :( Özledim valla yavru kuş elde edip sevmeyi :) 1 çift bıraktım sadece. Böyle renkli kuşlar görünce insan alıp beslemeye özeniyor. Hele ki o mavili olana bayıldım :)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Cihan AYTAN' Alıntı:

İstanbulda işçiliği güzel boyama ustası tanıyorum gidip üretimhanesini ziyaret etmek lazım.İsmi cihanaley üretim olması lazımdı gerçekten paylaştığı kuşların renkleri çok canlı hayırlı üretimler dilerim.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
İstanbulda işçiliği güzel boyama ustası tanıyorum gidip üretimhanesini ziyaret etmek lazım.İsmi cihanaley üretim olması lazımdı gerçekten paylaştığı kuşların renkleri çok canlı hayırlı üretimler dilerim.
Sıddık bey adı güzel insan Cihanaleyin gönlünde tahtı olanlardansın sağolasın o boyalar ALLAH ın takdiri,bereketi gören gözlerinde güzelliği :)