Yeni Yerleri Nasıl ?

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Kuşlarımın yerini değiştirdim bugün.. ve daha yüksek bir yere duvara monte ettim yüksekliği yerden yüksekliği 1,90 cm iyi midir ? Kuşlarda şuan hiçbir sorun yok ama kendi odama koyduğum için kuşların kafesini akşamları örtmem lazım ama daha önce hiç örtmedim ve örtüde çok kalın değil  normal.... sorun olurmu ?

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Kardeşim bende odada bakıyorum kuşlarıma şuanda toplam 11 adet kuş var odamda 4 çift m.kuşu 1 erkek m.kuşu 1 çift hint kuşlar normal masa üstünde yerden en fazla 70 cm yukarda ve ne örtü nede birşey kullanıyorum. Fazla ses yaparlarsa ışığı kapıyorum  smileki . ama örtüyü tavsiye etmem

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Enver ERGİN.' Alıntı:
Kardeşim bende odada bakıyorum kuşlarıma şuanda toplam 11 adet kuş var odamda 4 çift m.kuşu 1 erkek m.kuşu 1 çift hint kuşlar normal masa üstünde yerden en fazla 70 cm yukarda ve ne örtü nede birşey kullanıyorum. Fazla ses yaparlarsa ışığı kapıyorum  smileki . ama örtüyü tavsiye etmem
Maşallah abim ama ben sesden ötürü demiyorum tüy dökmelerinden ötürü aynı odada kalıcaz kuşlarla da  aramızda kuşlarlla 2 metre var .. :) ama bn de örtü kullanmaktan yana değilim ..

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Bir de erkeğin cere rengi hiç değişmiyor nijer vermeme rağmen kızışmıyor mu acaba ama nereyse tüm gün kur yapıyor.. ve yaşı da 4-6 aylık...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Bir de erkeğin cere rengi hiç değişmiyor nijer vermeme rağmen kızışmıyor mu acaba ama nereyse tüm gün kur yapıyor.. ve yaşı da 4-6 aylık...
yerleri güzel ama erkek tüyde kızışması biraz daha uzun sürer fazla nijer vermeyin artık bence çünkü nijerin pek etkisi yok bence sadece tüye sokuyor işte ben bunu keşfettim. Benim dişi hiç nijer yemiyor. İlkbahar geldi diye kızışmaya başladı.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Şimdi nijer verdiğim için mi tüye girdi... 
ozman hemn nijeri kesiyorum zatn az veriyordum ama yinede kesiyorum...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bence nijerin hiçbir etkisi yok kızışacak kuş kendisi kızışıyor. Ama yine de sen bilirsin abi

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Hmm bn de nijeri 1 haftada 2 defa veririm yarım çay kaşığı bu onlara yeter o zaman ... bu daha iyi bir sonuç

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Yiyorlar bazen dişi yiyor bn de kafesin tabnına gazete koydum biraz yuvalığa götürür. diye .. :D