Yeni yerli damızlıklarım

enver_atay

Yeni Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ATAY
Bugün sabah gittim damızlık aldım birer tane bu benim ilk deneyimim olacak. Erkek olan baya iyi kur yapıyor dişiye fakat dişi kavgacı vurmaya çalışıyor erkeğe bu böyle gider mi? Yani beğenmediğinden mi öyle yapıyor? Aldığım kuşçu eğer kavga ederlerse getirirsin başkasını deneriz dedi yorumlarınıza göre götürüp değiştireceğim...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Her dişinin yaptığı hareketler sorun yok birbirleriyle durdukça alışır ve yanaşmasına izin verir dişi.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
onlara zaman tanıyın, birbirlerine alışacaklardır. Kafesi üretim kafesi olarak seçmeniz isabetli olmuş, sadece tünekleri dukkana geri götürün ve tahta tünek isteyin...orada yoksa başka bir yerden temin edin (nette satılıyor). Çiftiniz bence güzel, hayırlı olsun ve güle-güle besleyin.

enver_atay

Yeni Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ATAY
Bilgiler için teşekkür ederim üstatlar. Kafesi İzmir'den aldım kargo ile geldi değiştirme şansım yok fakat temin ederim kısa zamanda. Tahta tünekler ne işe yarıyor peki?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Enver ATAY' Alıntı:
Bilgiler için teşekkür ederim üstatlar. Kafesi İzmir'den aldım kargo ile geldi değiştirme şansım yok fakat temin ederim kısa zamanda. Tahta tünekler ne işe yarıyor peki?
Plastik tünekleri kuşlar pek rahat kavrayamıyor ayakları ile, bu genel günlük yaşantılarını etkiliyor. Tahta tünek olursa daha rahat kavrayıp tırnaklarını  batırarak daha sıkı bir şekilde tüneğe tutunacaklar. Örneğin tahta tünekte daha rahat çiftleşme gerçekleşir.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
yav usta kuşları rahat bırak sürekli uğraşma yemini suyu mamasını ver karışma yüksek bir yere koy bırak.hemen değiştirmeye istekli olma.bende senin gibi sürekli aldım değiştirdim sürekli aldım değiştirdim olmadı 1 yıldır bekliyorum gene boş.ortam çok önemli ortamda zaten 1 çift varsa boşuna ümitlenmeyin haa 1 çift besleyipte yavru alan yok mu tabiki var ama istisna kuşlardır onlarda.heryere uyum sağlayabilen kuşlardandır onlarıda heryerde bulamazsın.allah gönlüne göre versin biraz karamsar konuştum ama bunlar gerçek hocam.

enver_atay

Yeni Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ATAY
Teşekkür ederim Günay bey

Bekir ÇOLAK' Alıntı:
yav usta kuşları rahat bırak sürekli uğraşma yemini suyu mamasını ver karışma yüksek bir yere koy bırak.hemen değiştirmeye istekli olma.bende senin gibi sürekli aldım değiştirdim sürekli aldım değiştirdim olmadı 1 yıldır bekliyorum gene boş.ortam çok önemli ortamda zaten 1 çift varsa boşuna ümitlenmeyin haa 1 çift besleyipte yavru alan yok mu tabiki var ama istisna kuşlardır onlarda.heryere uyum sağlayabilen kuşlardandır onlarıda heryerde bulamazsın.allah gönlüne göre versin biraz karamsar konuştum ama bunlar gerçek hocam.
kafesin yan bölmesine bir çift daha aldıracaksın bana :)

amurata

Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AKŞEN
hiçbir sorun yok biraz zaman tanı kuşlara.. maşallah güzel kuşlar..