S serkan cakiroglu Üyemiz Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 56 Adı serkan Soyadı cakiroglu 16 Şub 2011 #1 Arkadaşlar benim kuşlar yeni yumurladı ama eşleşirken görmedim diş ve erkek yuvada beraber yatıyorlar acaba yumurtalar dolumudur 3tene yumurta var
Arkadaşlar benim kuşlar yeni yumurladı ama eşleşirken görmedim diş ve erkek yuvada beraber yatıyorlar acaba yumurtalar dolumudur 3tene yumurta var
E engin Uzman Üyemiz Katılım 28 Ocak 2011 Mesajlar 868 Konum ankara Adı Engin Soyadı DUMAN 16 Şub 2011 #2 büyük ihtimalle siz yokken çiftleşmişlerdir
Z zeki ankara Uzman Üyemiz Katılım 6 Mar 2010 Mesajlar 1,279 Konum ankara - Adı Zeki Soyadı Mülayim 16 Şub 2011 #3 5-6 gün sonra belli olur yumurtaların dolu olduğu kontrol yaparsan boşa yatmamış olur kuşların.yumurta kontrolü sitede mevcut.oradan öğrene bilirsin.
5-6 gün sonra belli olur yumurtaların dolu olduğu kontrol yaparsan boşa yatmamış olur kuşların.yumurta kontrolü sitede mevcut.oradan öğrene bilirsin.
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 17 Şub 2011 #4 Zeki MÜLAYİM' Alıntı: 5-6 gün sonra belli olur yumurtaların dolu olduğu kontrol yaparsan boşa yatmamış olur kuşların.yumurta kontrolü sitede mevcut.oradan öğrene bilirsin. Genişletmek için tıkla ...
Zeki MÜLAYİM' Alıntı: 5-6 gün sonra belli olur yumurtaların dolu olduğu kontrol yaparsan boşa yatmamış olur kuşların.yumurta kontrolü sitede mevcut.oradan öğrene bilirsin. Genişletmek için tıkla ...