yenı yumurtalar dolumu (RICA ETSEM bılgısı olan bakabılırmı)

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
Bunlar yenı yumurtalar dişi fırsat vermıyo kontrol etmeme cok kısa bı an da bu fotoları cekebıldım resımlerden yumurtalaraın dolumu bosmu oldugunu anlayabılen arkadaslar vardı rıca etsem bakabılırlermı acaba ılk yumurta 17 gun once cıktı son yumurta 3 once cıktı dıye hatırlıyorum

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Ortadaki yumurta  en son gelense digerleri dolu gibi.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
yumurta kontrol lambası ile kontrol edebilirsiniz bu şekilde resime bakarak yorum yapmak yanlış olur
ışık kontrolü ile yumurta doluluğunun yanı sıra yumurta içi emriyo yaşam belirtisinide görebilirsiniz çok net olmasada ben sadece ortadaki yumurtanın belirginlik gösterdiğini söyleyebilirim

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Cihan AYTAN' Alıntı:
yumurta kontrol lambası ile kontrol edebilirsiniz bu şekilde resime bakarak yorum yapmak yanlış olur
ışık kontrolü ile yumurta doluluğunun yanı sıra yumurta içi emriyo yaşam belirtisinide görebilirsiniz çok net olmasada ben sadece ortadaki yumurtanın belirginlik gösterdiğini söyleyebilirim

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
En son gelen yumurta ortada ki sanırım ve diğerlerine bakarsak dolu gibi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ortadaki için fotoğraf görüntüsünden isabetli tahmin yapılamayabilir (bugün için)..
    Diğerleri dolu, şüphesiz..

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
arkadaslar hepınıze cok tesekkuer ederım  içimi rahatlattınız allahım hepınıze nasıp etsın
cıhan bey dedıgınız gıbı ısık yoluyla  kontrol etmeyı duydum ama onu yapabılecek kus var bıde kus var su 3 fotoyu cekmek ıcın yarım saatten fazla canbazlık yaptım bırakın yumurtayı ellemeyı kapagı acmaya kalkınca kus ustume atlıyo :) :)  ama yınede en sevdıgım takım bu kusun oldugu takım

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Maşallah ortadaki son yumurta sanırım onun için birşey diyemeyiz ama diğerleri dolu  ;)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
maşaallah hepsi dolu ortadaki herhalde son yumurta bunda dikkat edeceğiz nokta başka takımlarınız varsa yavruların çıkmasına yakın 4. yavrudan sonraki yumurtaları diğer çıkacak olan veya yeni yavru çıkmış takımlara taksim yapman 7 yavru  bayağı zor iş hem gelişimi daha seri olur başka takımınız yoksa sık sık mama takviyesi ile büyütürler hade bakalım kolay gelsin bye_happy

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
maşaallah hepsi dolu ortadaki herhalde son yumurta bunda dikkat edeceğiz nokta başka takımlarınız varsa yavruların çıkmasına yakın 4. yavrudan sonraki yumurtaları diğer çıkacak olan veya yeni yavru çıkmış takımlara taksim yapman 7 yavru  bayağı zor iş hem gelişimi daha seri olur başka takımınız yoksa sık sık mama takviyesi ile büyütürler hade bakalım kolay gelsin bye_happy
ustadım sagolasın uzun zamandan berı form dakı yazılarını takıp edıyorum sen ısı cozmussun bı sorum olacak cevaplarsan sevınırım
1..yanıtladııgın 7 yumurtalı cıften 3 yumurtasını alıp baska cıfte koysam dısı etkılenırmı yumurtalarının kaybolmasından
2.. elımde 3 cıft daha var 2 cıftın su an yavruları var 10 gune kadar hepsı yuvadan atlar ama 7 yumurtalı cıftınde 10 gune yavruları cıkmaya baslar onlardan bırının altına mı koyayım yumurtayı yada 1 cıft var yuvaya gırıp cıkıyo ama hıc cıftlestıgını gormedım onun altına mı atayım yumurtaları hangısı makbuldur sence saygı ve sevgılerımızle

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
Mama takviyesi yavru büyütmede hem yavruların hızlı yetişmesi, sağlıklı yetişmesi, iri yetişmesi açıısından çok önemli...

muharrem avci

Üyemiz
Adı
muharrem
Soyadı
avcı
sagolun arkadaslar ınsallah bızde sızler gıbı bıgun usta olucaz mamayı eksık etmıyorum hazır bı mama aldım sefa kafestı galıba ızmırdenm kafeslerlerle beraber sıparıs etmıstım NATURA PLUS dıye havuc kırmızı lahana ve yumurta ıle nemlendırıp verıyorum gunluk 2 takımda 2 ser yavru var anne babayı gectıler mamadan mı dır ırsı mı bılmıyorum ama gercekten anne baba boyundalar daha yuvadan atlmadan ama su 7 yumurtalaı cıften baya yavru almak nıyetındeyım yumurtaları ayırma konusunda tereddutteyım nasıl yapsamda bılemıyorum