yeni yuvalık hakkında

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
abilerim kardeşlerim benim yuvalık çok küçüktü ve tahtası eziliyordu anne ve baba içine sığıyorlardı ama pek içime sinmiyordu bugn gittm pet shoptan bir tane geniş yuvalık aldım onu çıkarıp onu taktım içide daha geniş kapağıda arkadan açmalı değil yukardan bakmalı sizce nasıl yapmışım?

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
FORUM kuşların bakım beslenme üretim ve yetiştirilmesi
bölümünde mama yapılması ile ilgili yeterince bilgi ve yorum bulunmakta

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
burak kardeşim sürekli aynı konuyla ilgili iki başlık açıyosun.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
sabırlı ol burak insanların başka işleride var biraz sabırlı ol illaki cevap verilecek ve formu araştır göreceksin ki çok bilgiye sağip olacaksın.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Mamayla karıştırıp verebilirsin. İçine havuçta rendeleyebilirsin

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
içine ekmek katarsan yumurtanın yenme süresini arttırı ama yumurta ekmek kuşu kabız edebilir,sırf havuç koysan bu sefer mama çabuk bozuluyo en iyisi hafif ıslak kek kıvamında olmasını sağlayacak şekilde bu üçünü karıştırmak  bye bahoo

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
burak konuları hep birbirine karıştırmışsın ortalık karışmış kardeşim millet şaşırttı kimisi mamaya yorum yapıyor kimisi kuşlara kimisi gaziantep kuş üreticisi  smileki hadi bakalım hayırlısı devre kısa devre oldu milletin

yuvalık güzelmiş evet doğru takmışsın uygun görünüyor ama ölçülerinide yazarsan daha net görüş bildirelim

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
bu yuvalık senin işine daha çok yarayacak kanaatindeyim. bol yavru alırsın inşallah.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
abilerim kardeşlerim benim yuvalık çok küçüktü ve tahtası eziliyordu anne ve baba içine sığıyorlardı ama pek içime sinmiyordu bugn gittm pet shoptan bir tane geniş yuvalık aldım onu çıkarıp onu taktım içide daha geniş kapağıda arkadan açmalı değil yukardan bakmalı sizce nasıl yapmışım?
Ebatlarını yazmamışsın ama, benim yuvalık ölçü görüşüm en az 20*20*20 olamalıdır...Ölçüleriniz bu ölçülerde ise veya buna yakın ise sorun yok, resimde gördüğüm tipte uygun...(kapak ister yandan , ister arkadan, ister üsten olsun farketmez, bu sadece üreticisin kontrol kolaylığı içindir...)