yeni yuvalık satın alam konusunda yardım...

seher ün

Üyemiz
Adı
seher
Soyadı
ün ertek
öncelikle siteye üye olan ve site yonetımıne herkese çok teşekkür ederim  alkisd burada çok fazla bilgi edindim  :)
soruma gelınce yeni yuvalık alıcağım 2 tane bana onerebılecegınız sıteler varmı boyutu buyuk olsun ıstıyorum sıtede paylaşılan resimlerde bir çok arkadaşımda gordüm nereden alıyorsunuz bu yuvaları  icon_wall çokda pahalı olmamasını tercıh ederim istediğim boyutlarda plastik yuvalar buldum ama bana doğal gelmedi kuşlar yadırgarmı bilemedim ben plastik folluktan bile çekiniyorum  ;) belki fazla tefarruatlı düşünüyorum  ama takıldı işte aklıma düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.  pray

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Sitede Şahin Güngör abimiz var onun yuvalıklara bakabilirsin.Türkiyede bir numara daha iyisi yok.

seher ün

Üyemiz
Adı
seher
Soyadı
ün ertek
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
Sitede Şahin Güngör abimiz var onun yuvalıklara bakabilirsin.Türkiyede bir numara daha iyisi yok.
çok sağolun bilgi için ben toptan almayacağım için acaba dedim yardımcı olurlarmı diye  ;)

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Petshop'lardan en fazla 5 TL vererek bunun gibi bir ahşap yuvalık alabilirsiniz...

seher ün

Üyemiz
Adı
seher
Soyadı
ün ertek
Mustafa GÖKKOYUN' Alıntı:
Petshop'lardan en fazla 5 TL vererek bunun gibi bir ahşap yuvalık alabilirsiniz...
hocam bu resmı netten hangi siteden aldınız petshopa gelınce bulundugum ılde 2 tane petshop var ıkısındde bole yuva yok dikine ve dar yuva var olsa zaten seve seve alırdım  :-\

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Seher hanım bulamıyorsanız alıp yollayalım nedir ki yuva dediğin :)

achellias

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Gökkoyun
Google'dan buldum :)

Bizim burada kuş-balık hâli var orada sanırım 5-7.5 Tl arası değişiyordu...
Aslında marangoza da yaptırabilirsiniz=))

seher ün

Üyemiz
Adı
seher
Soyadı
ün ertek
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için kendım yapmaya çalıştım kıl testere aldım 6mm  kontro plak aldım kesme işinde başarılı olamadım yalanmı soleyım fazlamı kalındı malzeme ben mı beceremedım ben şimdi 1-2tane istıyorum ama sonra her ihtiacım olduğunda nasıl temın edebılırım diye sormuştum  :)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Seher ÜN' Alıntı:
öncelikle siteye üye olan ve site yonetımıne herkese çok teşekkür ederim  alkisd burada çok fazla bilgi edindim  :)
soruma gelınce yeni yuvalık alıcağım 2 tane bana onerebılecegınız sıteler varmı boyutu buyuk olsun ıstıyorum sıtede paylaşılan resimlerde bir çok arkadaşımda gordüm nereden alıyorsunuz bu yuvaları  icon_wall çokda pahalı olmamasını tercıh ederim istediğim boyutlarda plastik yuvalar buldum ama bana doğal gelmedi kuşlar yadırgarmı bilemedim ben plastik folluktan bile çekiniyorum  ;) belki fazla tefarruatlı düşünüyorum  ama takıldı işte aklıma düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.  pray
naturbird.com da bulabilirsiniz...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Seher ÜN' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için kendım yapmaya çalıştım kıl testere aldım 6mm  kontro plak aldım kesme işinde başarılı olamadım yalanmı soleyım fazlamı kalındı malzeme ben mı beceremedım ben şimdi 1-2tane istıyorum ama sonra her ihtiacım olduğunda nasıl temın edebılırım diye sormuştum  :)
Hımm demek ki sandığım kadar kolay değilmiş :)