Yer değişikliği

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Mrhb arkadasın bırısı bana yumurtlamıs kuş verdı kafesı yuvalıgı ıle bılrlıkte getırken erkekle dişi yuvalıktaydı smdıde eve koydum yuvalıga gırmıyolar

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi eğer üstüne örtü örtüp taşısaydın sorun yaşanmazdı ama bence girerler inşallah

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Aldıgım kısı örtme dedi ürkerler dedi getırlı 15 dk fılan oldu zaten 5 tane yumurta var

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi taşımadan önce burada paylaşsaydın burada tecrübeli insanlar cevap verirlerdi nasıl taşıyacağın konusunda ama bnce fazla sorun olmaz aynı kafeste oldukları için

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Keşke örtüyle getirseydiniz şimdi yapmanız gereken tek şey kesinlikle rahatsız etmeyin rahatsız olmucakalrı bir odaya koyarak teş başlarına bırakın bu günlük üstlerinide örte bilirsiniz tedirginlikleri geçince yatarlar yumurtaya genelde

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
girer merak etme  önce  onu  omuz  ve  bas  hizasından yukseğe biryere asınız sonra  ürktürecek seyşer yapmayınız.....kimisi girmemezlik yapar lakın zaman sonra alısır...tabii ikinci  kulucakada  umarım sendeki  bes e  yazık olmaz......bekle  gözlemle

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
bekliyorum getırıken yuvalıın ıcınde geldıler zaten eve getırdım koydum yerıne sonra cıktılar beklıyorum smdı hayırlısı

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
Umut ERGÜN' Alıntı:
aldıgım kısı örtü örtme dedi
Aldıgın kişi yanlış söylemiş kardeşim biz kümes bilealıyoruz bu şekilde bazen kafeslerle degil sadece yuvalıkların içine erkegide atıp getiriyoruz veya satıyoruz sıkıntı koaly kolay olmuyor hayvan yenı yerde suyuda yemide buluyor hemen ama önemli olan etrafoı görüpde stres yapmamamısı yumurtalı yavrulu takımlar akşam karanlıkda alınır mümkünsede karanlıkda yeni yerıne konurbu şekilde%95 sağlıklı olur

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
aynı sorun bende de oldu yer değişikliği yaptık hemde yalovadan bursaya kadar 2 gün girmedi dişi yuvalığa ama sonradan girmeye başladı.şimdi sıkıntı yok,sende rahatsız etme elbet girecektir.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Kuşları rahatsız etmıyom abicim kusları aldıgım yer 150 Mt ilerde Biyerde yakın yanı zaten erkekte dısıde kafeste takılı yuvalıkta geldı erkek cıftlesmeye calısıyo 5 tane yumurta var beklıyom gırmesını inşallah girer