Yer degstirdm oneriler

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Arkadaslar ortam sebebiyle kulsarin yerini değiştirdim sakin sesiz bir ortama aldim fakat okudugm kimi yerlerdeilk 10 15 gun yuvaligi cikartin diyolar bole yapiyimmi yoksa kalsin mi ve neler onere bilirainz uretim ici. Puf noktalari yyani  confusedtw

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Ben yuvalıgı hiç cıkarmadım yerini degiştirdim hiç bişey olmamış gibi yine yuvaya girmeye başladılar ama bu kuştan kuşa degişir tabi

Yüksek biyere koy yuvayı cıkartmana gerek yok bence ama üstadlar daha iyisi bilir benimkisi acemi yorumu :)

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Ozan SARIYILDIZ' Alıntı:
Ben yuvalıgı hiç cıkarmadım yerini degiştirdim hiç bişey olmamış gibi yine yuvaya girmeye başladılar ama bu kuştan kuşa degişir tabi

Yüksek biyere koy yuvayı cıkartmana gerek yok bence ama üstadlar daha iyisi bilir benimkisi acemi yorumu :)
  eyv dostum.  Yuksel bi yere koydum zaten ins devam ederler girmeye :)

mezarcı58

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
KUZU
Arkadaşım yumartalıgın yerlerini degiştirme sağ sa sağa tak solsa sola tak bunu sakın unutma. ister istemez kuş yerini yadırgar yumurtaya yatmaz yavruya bakmaz.ona yapacak birsey yok zamanla alışırlar.

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Sedat KUZU.' Alıntı:
Arkadaşım yumartalıgın yerlerini degiştirme sağ sa sağa tak solsa sola tak bunu sakın unutma. ister istemez kuş yerini yadırgar yumurtaya yatmaz yavruya bakmaz.ona yapacak birsey yok zamanla alışırlar.
yok zaten degstrmedim hala takli sadece bilgi almk istedim tesekkur ederim bu arada  :)

mezarcı58

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
KUZU
Ben onu demek istemedim yumurtalıklar saga takılan yoksa sola takılan yumurtalıklar mı onların yerini karıştırma dedim.