YERİNDE DURAMAYAN DÖRTLÜ.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Merhaba. İngiliz çek kırığı çiftimin 2. kuluçkası. 4 yumurta yaptı 4 yavru çıkarttı. yavrular gayet sağlıklı gelişiyor ancak en küçük yavru malesef ayakları sorunlu çıktı. olsun en değerli yavrum şu anda o. fotoğraflarını paylaşmak istedim ancak yerlerinde duramadıklarından bu kadar oldu.

ANNE-BABA

bir önceki yavrular

Maşallah

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Maşallah çok güzeller, bereketi daimi olsun,
En büyük yavrunun ayagında eğrilik varsa daha fazla büyümeden tedaviye başlaman lazım, bununla ilgili paylaşımlar mevcut

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Maşallah çok güzeller, bereketi daimi olsun,
En büyük yavrunun ayagında eğrilik varsa daha fazla büyümeden tedaviye başlaman lazım, bununla ilgili paylaşımlar mevcut
teşekkürler. büyüğün ayağında bir sıkıntı yok. fotoğrafta hareketten öyle durmuş. en küçük sıkıntılı.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çok tatlılar maşallah. Tedavietmeyi deneyin derim belki faydası olur. Geçmiş olsun.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Çok tatlılar maşallah. Tedavietmeyi deneyin derim belki faydası olur. Geçmiş olsun.
teşekkürler mehtap hanım. parmaklarında his yok. yani tüneğe felan da tutnamaz. tam manası ile çarpık bacak değil farklı bir durum. biraz aha toparlasın olmadı bir veterinere götüreceğim. anne beslemez diye uzun süre ayırmıyorum yavruyu

Bektas Abdurrahman

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
ayağında sıkıntı olan hangisi,resimde pek iyi görünmüyor birazda tüylerinin tam çıkmaması nedeni ile renk varyenti texas a yakın mı ben mi yanılıyorum,bu yavruları satacak mısınız ?

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
ayağı sıkıntılı olan en altta görünmeyen yavru. renkleri konusunda ise şu anda kanatlar sadece belirgin. ikisinde kanat açık süt kahve renleride krem olacak galiba. iki koyu kahve onlarda eflatun. genelde eflatun ve krem yavru veriyorlar zaten. texas  tam bilmediğimden yorum yapamayacağım. şu anda satmayı düşünmüyorum anne baba çok bakıcı damızlık ayırmayı düşünüyorum ama tam büyüsünler tekrar görüşürüz.