YERLİ DİŞİ İLE ÇEKOSLAVAK EŞLEŞSE?

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
ELİMDE HEMEN YUMURTLAYACAK 3 TANE DİŞİ VAR BEN BUNLARA ÇEKOSLAVAK ERKEK ATSAM SORUN OLUR MU YAVRULAR NASIL OLUR?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Murat KARAYEL' Alıntı:
ELİMDE HEMEN YUMURTLAYACAK 3 TANE DİŞİ VAR BEN BUNLARA ÇEKOSLAVAK ERKEK ATSAM SORUN OLUR MU YAVRULAR NASIL OLUR?
sıkıntı olmaz
yavrular kırık yani melez olur....

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Dişinin yerli olması boyutu engelleyebilir en mantıklısı çek X çek olmasıdır eğer çek üretmek istiyorsanız tek çözüm bu ama yok diyorsanız kırık yavrular elde edersiniz yerliden biraz iri olabilirler.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
yerli erkek  ile eşleştireceğinize çekoslavak erkekle eşleştirmek daha iyi olur

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Erkeğin iriliğide önemli, güzel iri kuş ise yavrularda bir o kadar güzel olur. Geneli yerliden az iri olur ama arada bazen daha irisi çıkabilir.
Ben de çek erkekle dişiyi çifleşitrdim, elde ettiğim en iri dişiyi kendime sakladım, dişi büyüğünce babasıyla eş yaptım yavrular gayet güzel iri çıkıyor. 5+5 yavru aldım, şuan 7 yumurtası var altında dişinin.
Hobici isen benim gibi, eşleştirebilirsin.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
boylu yerli olur bence ideal çünkü yerlikuşlarımız daha iyi bakıyor yavruya  bende uyguluyorum bu metodu erkek çek dişi yerli ortalama 6-7 agızdan sonra yerlli kuşlarda boylar küçülmeye başlayınca

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Murat KARAYEL' Alıntı:
ÇOK YARDIMCI OLDUN SAĞOL
  :d:d:d  CEVAP  KİNAYELİYDİ AMA  ESPRİ OLARAK İYİDİ....AMA  EYUP BEYİN YANITIDA İSABETLİYDİ DOGRU KIRIK  OLUR.....SORUN OLMAZ...

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
zaten yerli dediğimi,z kuş kırık kuş tekrar kırık olur yazmaya gerek yok :D
bize has muahbbet kuşu olmadıgından yerli diyoruz kırık kuşlara yoksa kızılderili felanda degiler  rotfl