Yerli disi jumbo erkek eş

Mustafa.Ödemir

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özdemir
Üstadlarım dMerhaba,

Kızgınlık yumurtası yapan iri ama yerli muhabbet kuşuma eş almak istedim. Jumbolara merakım olduğundan gidip jumbo erkek aldım. Daha sonra birkaç yerden okuduğumda erkek ağır geldiğinden eşleşmede sorunlar olabiliyormuş. Şuan kuşlar eş oldu gibi öpüşme kaşıma var ama eşleşme görmedim. Ne yapmam lazım? Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Meraba erkek kuşa gelirsek dişi altta kalabiliyor show jummbo muhhhabet kuşlarıyla başka bir kuşu melezliceksiniz dişi kuşu show jummbo erkek kuşu başka kuş olabilir bana kalırsa dişçiye eziyet olmasın derim erkek kuşa Bi dişi alın, dişi koşunuzuda Bi erkek bu arada show jummbo muhabbet kuşlarını 10 11 aya dan sonra kuluçkaya yatırırsanız daha çok verim alırsınız iyi günler

emreciq

Yeni Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Emre
Soyadı
Aygüler
Mustafa.Özdemir' Alıntı:
Üstadlarım dMerhaba,

Kızgınlık yumurtası yapan iri ama yerli muhabbet kuşuma eş almak istedim. Jumbolara merakım olduğundan gidip jumbo erkek aldım. Daha sonra birkaç yerden okuduğumda erkek ağır geldiğinden eşleşmede sorunlar olabiliyormuş. Şuan kuşlar eş oldu gibi öpüşme kaşıma var ama eşleşme görmedim. Ne yapmam lazım? Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.
Bence Sıkıntı Olmaz çünkü Çok kez Jumbo Kırığı Kuşlar Görmüşlüğüm var Ozaman o üretici arkadaşlar nasıl üretebiliyor Bakımlarını Yaptıktan Sonra Sıkıntı Olacağını Düşünmüyorum

Adı
Musab mehmet
Soyadı
Eren
Emre AYGÜLER' Alıntı:
Bence Sıkıntı Olmaz çünkü Çok kez Jumbo Kırığı Kuşlar Görmüşlüğüm var Ozaman o üretici arkadaşlar nasıl üretebiliyor Bakımlarını Yaptıktan Sonra Sıkıntı Olacağını Düşünmüyorum
Jummbo kırığı kuşlarda genelde dişi olan jummbo oluyor ama erkek dişçiye zarar ver esse deneyebilirsiniz

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Mustafa.Özdemir' Alıntı:
Üstadlarım dMerhaba,

Teşekkürler.
Selamlar,
Hiç bir şey yapmanıza gerek yoktur. Bırakın kuşlarınızı kendi haline. Onlar gerekeni yapacaktır.

Mustafa.Ödemir

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özdemir
Yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.
ilk sorumda da belirttiğim gibi sürekli öpüşme ve yem kusma mevcut. biraz daha bekleyeceğim (1-1,5 ay kadar) sonrasında düşüneceğim.

İyi günler.

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
Neyi düşüneceğinizi siz bilirsiniz ancak zaten kuşların birbirine alışması, ortama alışması zaten 1-1,5 ay süren bir süreçtir.
Bu işin kafes,kuş ve yuvalık ardından yumurta gelsin, yavrular büyüsün gibi olduğunu düşünüyorsanız yanılırsınız.

bilgilerinize,

Mustafa.Ödemir

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özdemir
Neyi düşüneceğinizi siz bilirsiniz ancak zaten kuşların birbirine alışması, ortama alışması zaten 1-1,5 ay süren bir süreçtir.
Bu işin kafes,kuş ve yuvalık ardından yumurta gelsin, yavrular büyüsün gibi olduğunu düşünüyorsanız yanılırsınız.

bilgilerinize,
Merhaba,
Sanırım yanlış anladınız. Tabi ki tüm kuşlar ve tüm ekipmanları yanyana koyunca hemen yumurtlama ve yavru olmayacak. Benim belirttiğim sürede en azından kuşlar arasında kavga vs var mı? Az da olsa eş tutma belirtileri var mı gibiydi.

Ki suni belirtmeliyim 19 nisan itibariyle yumurta geldi ve şuan 4. Yumurtayı yaptı. Tabi boş dolu bilemem inş doludur. Yine de çok teşekkürler.