YEŞİL BURSA'DAN MURAT SELAMLAR HERKESE

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
selam tüm abi ve kardeşlerime. ben bursa osmangaziden murat. acaba bana yavru alma konuşunda yardımcı olabilecek var mı. şimdiden teşekkürler

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
teşekkür ederim yavuz abi önerini dikkate alacam. ahmet abiyle irtibat kurmaya çalışacam.

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
hepinize teşekkür ederim. arkadaşlar bu yavru alma işinin incelikleri nelerdir. ben gerçekten çok istiyorum. bu konuda tecrübelerinizi benle paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim

Adı
ibrahim
Soyadı
gökcedag
öncelikle hoşgeldin murat bende yıldırımda oturuyorum yavru kuş konusunda EMRAH MUSAYIN 'la irtibata gecebilirsin

murat_bursa

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
İLİ
Selam ibrahim. bu bahsettiğin arkadaş nerde bursada mı. kişisel ileti atamıyorum kimseye nasıl irtibata geçebilirim yardımcı olur musunuz.

efes35ksk

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
OKYAY
Merhabalar Murat bey hoşgeldininiz umarım herşey gönlünüzce olur

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Aramıza hoşgeldin murat kardeş,bu site bu iş için en doğru yerdir,burada kısa sürede çok yol alırsın,yavru konusunda yardımcı olurum,emrah kardeşimde yardımcı olur.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
aramıza hoşgeldiniz.bende bursadayım size en iyi ahmet salman arkadaşım yardımcı olacaktır.keyifli paylaşımlar.

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Aramıza hoşgeldin öncelikle sana tavsiyem Ahmet Salman abibimizin yanına bir uğra eğer alabilirsen ondan kuş al alamazsanda yerinde canlı canlı bilgi alışverişi yapableceğin çok değerli bir isimdir kesinlikle git.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Aramıza hoşgeldin ben ahmet salmandan kuş aldım güzel kuşları var yalnız her güzel şeyin bir bedeli vardır :)