Avrupadaki durumu izah edeyim, ...
En cok aranan, alinan, ve beslenilen ye$il olandir, ... neden derseniz, dogadakine yakin oldugu icin, saf oldugu sanildigi icin, ... ve herkeste rengarenk ku$ yokki, ... bende son 5 yildir ye$il ku$ cikmadi yavrulardan, elimdede 4 - 5 tane ye$il rengi ta$iyan var, 3 erkek, 2 di$i yanilmiyorsam, ... yedekte duruyorlar ve kesinlikle lazimlarda, ... ilerde artik, ...
Bana gelen bazen ye$il soruyor, öyle siradan ku$ yok bende diyorum, ... renkler ortada, ... bazen gelip olmiyani sorarlar, ... onca ye$il icinde farkli olan hemen göze batiyor, ... Millet ku$ istiyor fakat özelde olsun istiyorlar, rengi göz keyfi icin mühimde olsa, farkli görünenler cogu zaman dayaniksiz, veya o kadar direncli olmiyabiliyorlar, ... bizde bunun derdindeyiz zaten

ve bunun sebebi bana göre, genleriyle fazlasiyla oynandigindan, ve böylelikle özünden uzakla$tirilmi$ olmasindandir bana göre, ... damarinda aksaklikta olsa bu kez, en iyi yemler bile bunu pek háyra yoramaz, ve benimde tecrübeme göre, en zeki muhabbet ku$lari sade renkli olanlardan cikar, ... farkli olanlar ya farkli farkli triplere girmeye megilliler, veya kaprislerinden dolayi adamin sabrini iyice zorlarlar, ...
Huyu güzel olsun, ... insanin cocugunda oldugu gibi, ... gülü seven dikenine katlanir, elindekini gül sanip kaktüs ciksa bile C
Allah sabir ve herkesin gönlüne göre verir in$allah C