Yeşil Renk Dışkı ( İshal )

ethemyamann

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim Edhem
Soyadı
Yaman
Merhaba

Muhabbet kuşum tüylerini kabartarak durgun vaziyette akşama kadar vakit geçiriyor. İştahı iyi. Dışkısı cıvık. Şu ana kadar limonlu su ve bebek aspirini verdim.

Dışkısı hala resimdeki gibi. Rengi yeşil olduğu için danışmak istedim.

Ne kullanabilirim.

[url=https://hizliresim.com/coUUgw][/URL]

Reunal

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Ergün
Kuşta iç Mantar ve koksidiyoz var. Öncelikle Eczaneden flucan 150 mg 1 kapsül ilacını al. Tam dolu suluğa kapsülün iç tozundan 1 pirinç tanesi kadar ekle. 5 gün boyunca kullan. İlaçlı su hergün değiştirilecek. Ondan sonra tekrar dışkı fotoğrafı atarsın koksidiyoza bakar durum değerlendirmesi yaparız.

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
İç mantar tedavisi uygulayın.

Zolax X mg kullanabilirsiniz. ( X mg. her kapsüldeki etken maddedir) 100mg / 1 lt suya karıştırın. (iyice karışsın)

1 var 1 yok şeklinde 5 uygulama. 10 gün sonunda 3 gün probiyotik ile işlemi tamamlamış olursunuz.

geçmiş olsun.

notu okuyunuz lütfen;

Not:
- Hastalıklar için birinci yapılması gereken VETERİNERE gitmektir.
- Burada yer alan bilgiler sadece yorumlardan oluşmaktadır ve sizlerden gelen fotograf ve bilgilere istinaden verilmektedir.
- Antibiyotik önerilerinde unutulmaması gereken şey kafes içerisinde yer alan tüm ek destekleyicileri çıkararak uygulama yapmanız önerilir.
- Antibiyotiklerin bir çoğu mineral bloklar, sübye kemiği gibi, grit gibi mineral içerikleri ile etkileşerek etken özelliklerini kaybedilir.
- Doğru yorum için mutlaka temiz ve görünür resim ya da video yüklemeniz önerilir.
- Yer alan bilgiler sadece tavsiye niteliğinde verilmektedir.
- Bir tedavi uygulanırken başka bir tedaviyi ek olarak uygulamak her iki tedaviyi de geçersiz kılabilir.

ethemyamann

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim Edhem
Soyadı
Yaman
Uyguladığım tedaviyi yukarda yazmıştım. Ekstra bir uygulama yapmadım. İlaç kullanmadım. Kuşum şu an gayet iyi ve sağlıklı. Üşütmeden kaynaklı ishal ve kusma sorunu yaşadık. Kursak mantarı değildi.

Şu an 4 adet yavrusu var. Teşekkürler. iyi günler

ethemyamann

Yeni Üyemiz
Adı
İbrahim Edhem
Soyadı
Yaman
Büyüdü de yavrusu bile oldu Sakirin cok şükür

Iste yavrularının en büyüğü 30 gunluk gelisim sureci