Yeşillik Kullanımı Hakkında

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Arkadaslar kuslara verılen yesıllıkle ılgılı herkesın farklı gorusu var kımı makalede ishal yapar verılmemelı dıyor. Kımı haftada 2 verılmelı dıyor Üretici arkadaslar ne sıklıkta kullanıyor yesıllık,belırtırlerse yenı baslayan herkes ıcın kılavuz olur dusuncesındeyım.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
bak kardeşim haftada bir gün kuşlar için yeşillik günü yapabilirsin bunun kuşlarına yararı  çok fazla olacaktır.ben öle yapıyorum pazartesi günleri evde olan ıspanak,marul,yeşil soğan vb.katıyorum ve karıştırıp yeşillik salatası yapıyorum kuşlarda afiyetle yiyo

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Eren ıspanağın kesinlikle ishal yapıcı etkisi yok.Ben normalde haftada 2 gün veriyorum ancak geçen hafta 7 gün boyunca verdim.Hiç bir zararını görmedim.Aşırısının zararı varmı bilmiyorum.Ama haftada 2 gün ıspanak kuşlara çok faydalı.Ben bir çift kuş için 1 kök ıspanak veriyorum.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Aşırı yeşilliğin ishal yaptığı doğrudur. Haftada bir veya 2 defa yiyebilecekleri kadar verilense ihtiyaçtır.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
erensoyturk' Alıntı:
Arkadaslar kuslara verılen yesıllıkle ılgılı herkesın farklı gorusu var kımı makalede ishal yapar verılmemelı dıyor. Kımı haftada 2 verılmelı dıyor Üretici arkadaslar ne sıklıkta kullanıyor yesıllık,belırtırlerse yenı baslayan herkes ıcın kılavuz olur dusuncesındeyım.
kuşlarını alıştırırsan hergünde verebilirsin,veren arkadaşlarımız da var

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
kuşlarını alıştırırsan hergünde verebilirsin,veren arkadaşlarımız da var

Ben Kuşlarıma her gün kıvırcık veriyorum. Hatta kıvırcığın yanında meyva ve başka yeşil sebzelerde veriyorum. İshal durumu olmuyor çünkü onlar doğdukları günden beri bu şekilde besleniyorlar tıpkı Anne-Babaları gibi (Metabolizmaları alışkın)..

Meyva ve yeşil sebzeleri sıklıkla vermek istiyorsanız, periyod ve miktarları yavaş yavaş arttırınız. Bu durumda beslenme kaynaklı ishal öldürücü olmayacaktır.