yiğit kafesten alışveriş yapan varmi?

Harungler

Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Güler
S.a konuda belirttiğim gibi yiğit kafesten alışveriş yapan varmı yardımcı olursanız sevinirim.

yaagmur06

Yeni Üyemiz
Adı
Yağmur
Soyadı
Büyükyapıcı
Harun GÜLER' Alıntı:
S.a konuda belirttiğim gibi yiğit kafesten alışveriş yapan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Aynen alan varsa memnun mu?

LG-H840 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jumbo hayranı

Üyemiz
Adı
Semih
Soyadı
Çelikcan
Merhaba kafes almadan önce birde SEBA KAFES i inceleyin pişman olmazsınız.Ben kendim kullanıyorum çok memnunum.Kafesi oluşturan tel kalınlıkları gerçekten mükemmel.

Ali KAYGANA

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Kaygana
izmir pvc kafes den aldım kaliteli ve uygun fiyata kafesleri mevcut yanlız sadece üretim ve çifthane gibi kafesler var ötüm veya süs kafesi yok .

turqer

Üyemiz
Adı
Türker
Soyadı
SEZGİN
Ben daha önce alışveriş yaptım.
Kişisel olarak tanımam. Alacaklarımın parasını ödedim ve sağolsun aynı gün kargoladı Ayhan Bey. Hiçbir sorun yaşamadım.
Kalite olarak fena değil. Aldığım 45cm'lik kafesleri alt 4 köşeden kenarları birbirine sabitlemek gerekti daha stabil durması için.
Fiyatı özeni sebebiyle yine kendisini tercih edebilirim.
Yukarıda bahsedilen kafesçileride inceleyeceğim kendi adıma.

skoc

Yeni Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
KOÇ
İzmir de bulunan kafessan'ı tercih etmenizi öneririm. Diğerlerinin ekstra bir özelliği yok. Seba kafes de 65X35X40 ölçülerindeki kafesin fiyatı 70 TL + KDV. Çok uçuk bir rakam. Kafessan da ise 60X35X40 ölçülerindeki kafes 37,5 TL ve KDV de dahil. Yeni kurulumunu yapacağım üretimhanem için 50 ya da 100 adet sipariş vereceğim.