YILMAZ KURŞUN ZEKİ MÜLAYİM NERDELERRRRRRR

tipo2727

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akkurt
YAHU İLK ZAMANLAR YENİ ÜYE OLDUĞUMDA BU ARKADAŞLAR HEP AKTİFDİ TABİ BENDE AMA SONRA BİR DÜŞÜŞE GİRDİK YENİ YENİ ARKADAŞLAR GELDİ AMA BU ARKADAŞLAR NERE GİTTİLER NE YAPTILAR BİLMİYORUM HABERDE YOK İSMİNİ SAYAMADIĞIM BİR ÇOK KİŞİ VAR ACABA ZAMANLA HEYECAN AZALIYORMU VAKİTMİ BULAMIYORUZ.SELEHATTİN ABİ BİLE ESKİSİ GİBİ KONU AÇMIYOR.
VALLAHİ ESKİ GÜNLERİ ÖZLEDİK YAHU.GECE GEÇ SATLERE KADAR YAZIŞIRDIK.
NEDENSE O GÜNLER GELDİ AKLIMA HAKKINIZI HELAL EDİN.
BU SİTE SAYESİNDE ÇEVREM OLDU BURDAN ORTAK BİLE BULUP DÜKKAN AÇTIK GÜZEL GÜNLERDİ BEE...
O İNSANLAR ŞİMDİ NERDE HİÇ OLMAZSA SİTEYE GİRİP AYDA BİRDE OLSA SELAM YAZSALAR
OFFFFF OFFFFFFFFF ÖZLEDİM VALLAAAA

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
aynen bire bir katılıyorum sana abi senle aynı zamanda kayıt olmuşuz  uzun zamandır yoklar umarım sağlıkları sıhhatleri iyidir  ama arada da olsa uğrasalar ne güzel olur 

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Murat bey, buralardayım/buralardayız..
    Üretimi 2 katına çıkarmıştım, İş biraz yoğundu; Bir dizi hizmetiçi eğitim dönemim oldu ardından terfi (3 yılda 2 terfi)..  Aileme daha fazla zaman ayırmam gerekiyordu.. 
    Sizlerin burada olduğunu bilmek güzel..
    Sanıyorum, Zeki'ninde (Mülayim) yoğun zamanları.. Üretime ve araştırmalara devam.. Her şey gönlünüzce olsun..

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yılmaz abininde Zeki abininde üzerimizde emeği çoktur
Özellikle Yılmaz abi senin üniversite tezi gibi yazılarını özledik...

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Allah selamet versin..... dualarında bizlerede  yer versinler.. inşaAllah

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Murat bey, buralardayım/buralardayız..
    Üretimi 2 katına çıkarmıştım, İş biraz yoğundu; Bir dizi hizmetiçi eğitim dönemim oldu ardından terfi (3 yılda 2 terfi)..  Aileme daha fazla zaman ayırmam gerekiyordu.. 
    Sizlerin burada olduğunu bilmek güzel..
    Sanıyorum, Zeki'ninde (Mülayim) yoğun zamanları.. Üretime ve araştırmalara devam.. Her şey gönlünüzce olsun..
sesini (yazını ) görmek güzel  iyi olmana sevindik terfilerinde başarılar dilerim arkadaşın dedıgı gıbı emegin çokk ve bilği aktarımındakı inceliğini & hassasiyetini özledik  ALLAHA emanet

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
sevgili ve çok saygı değer arkadaşlar.ben her zaman buradayım.yalnız konulara fazla yazı yazmıyorum.genellikle konuları okuyorum.eğer katkım olacağını düşündüğüm konu olursa özelden yazıyorum.işimin yoğunluğundan dolayı ve üretimhanenin bakımından dolayı fazlada giremiyorum.herkese teşekkür ederim.kendinize iyi bakın.MEVLAM gönlünüze göre versin.sağlıcakla kalın.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
herkesin iyi olması bizim ilkb ve öncelikli dileğimiz herkes iyi olsunda sitede arada bir görsekte sıkıntı değil Allah can sağlığı versin sevgiler