YINE BENDENSINIZ SOBA YAKAN ARKADAŞLARA KEMAL AKBULUT

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-guvenlik-sistemleri-abus-rm10-duman-dedektoru-25-indirimli-fiyat-106032162/detay

BU SENE KUŞLARIN ISINMASI İÇİN FIRIN YANI TANDIR GİBİ ATEŞ TUĞLASINDAN DIŞARIDAN BACALI VE KAPAKLI BASITÇE AMA GELIŞTIREBILECEĞIM BIR EKONOMIK ELLERİMLE YAPMIŞ VE 1 HAFTADIRDA ÇOK ŞÜKÜR KULLANMAKTAYIM
DIŞARISININ 7 DERECEDE OLDUĞU AN İÇERİNİN 17 VE 23 DERECE ARASI KONTROLLU KALMASINDANDA ÇOK RAHATIM AMA TEK BIR SIKINTI ODUN YAKTIĞIMDAN SIK SIK KONTROLLU TAKVIYE VE TAKIP AMA YAPACAK BIR ŞEY YOK HERŞEY MUBIŞLER İÇİN

SABRI KARDEŞTE SOBA YAKTIĞINDAN BU ŞEKIL YARDIMCI OLMAK ADINA SIZ DEĞERLİ MUBIŞÇİLERLE PAYLAŞIYORUM

E

elaziz2316

Guest
    Düşünülüp yapılan herşey değerlidir. Çünkü onda alınteri vardır. Hayırlı olsun.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güzel olmuş. Emeğine sağlık Kemal abi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi bende bir ısıtıcı yapmayı planlıyorum hem de bedavaya çalışacak odun kömür falan olmadan eğer gerçekleştirirsem paylaşacağım

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
elinize saglik
kuslarda ilk neresi usur acaba mesala soguk ayaklardan alinir vs denir insanlarda
kuslardada ilk usumeye ayaklardan baslarmi acaba
eger ordan basliyorsa
benimde fikrim var

kuslarin tunedikleri tuneklerin icine boydan boya tunel acarak icerisine  belirli bir sicaklik ureten isitici koyabiliriz

yapan varmi acaba bole bisey merak ettim genelde ev kullanicilarina daha cok  hitap eder gibi

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Uğur SARI' Alıntı:
N yaptın bu işi Efe
iz üstündeyim abi özellikle senin benim gibi hobi amaçlı birkaç çift besleyenler için çok uygun olacak  8)  :-\  icon_think

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
iz üstündeyim abi özellikle senin benim gibi hobi amaçlı birkaç çift besleyenler için çok uygun olacak  8)  :-\  icon_think
Anlaşıldı kırmışın yine kafayı sen :D

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Hakan ŞAHİNTÜRK' Alıntı:
elinize saglik
kuslarda ilk neresi usur acaba mesala soguk ayaklardan alinir vs denir insanlarda
kuslardada ilk usumeye ayaklardan baslarmi acaba
eger ordan basliyorsa
benimde fikrim var

kuslarin tunedikleri tuneklerin icine boydan boya tunel acarak icerisine  belirli bir sicaklik ureten isitici koyabiliriz

yapan varmi acaba bole bisey merak ettim genelde ev kullanicilarina daha cok  hitap eder gibi
SENELER ONCE ARKADAŞIM ALTTAO BORULARLA TABANDAN ISITICILI KALAORIFER SISTEMI KURUYORDU FAKAT ARAŞTIRMALARIMDAN SONRA ALTTAN ISIYI AYAKLARA DIREK GELDIĞINDEN DAMARLARI GENIŞLETEREK NORMAL ÇALIŞMASINI ENGELLIYORMUŞ
ARTI ISTANBULDA KORDONDAN GEÇEN BIR TUKSEK GERILIMIN UZERINDE YURUYUŞ YAOANLAR AYAKLARININ SIZLADIĞINI VE RAHATSIZ OLDUKLARINI SOYLEDILER SLM