Ynt: KUŞUM ÜŞÜTTÜ KABARIYOR SÜREKLİ UYUYOR

burak nusret

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
nusret
merhaba bir muhabbet kuşum var oda kabarık üşüyor gibi titriyor 10 gündür bu şekilde veterinerden aldığım şırınga ile antibiyotiği 3 gün boyunca sulığuna koydum sonrada 3 gün toz ilacı vermeye başaldım sürekli kafesin etrafını kapatarak onu sıcak tutuyorum. fakat kuşum iyişelmedi hala halsiz ama arada yem yiyor ve parmağımı didikliyor bu arada kuşumun göğüsüne dokunduğumda ince damar şekilde bir çıkıntı var dikine. dün yine veterienre gittik vitaform verdi ayrıca bir vitamin kullanmalı mıyım yada ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ilk defa kuş bakıyorum

Mked

Yeni Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
Doğan
Burak NUSRET' Alıntı:
merhaba bir muhabbet kuşum var oda kabarık üşüyor gibi titriyor 10 gündür bu şekilde veterinerden aldığım şırınga ile antibiyotiği 3 gün boyunca sulığuna koydum sonrada 3 gün toz ilacı vermeye başaldım sürekli kafesin etrafını kapatarak onu sıcak tutuyorum. fakat kuşum iyişelmedi hala halsiz ama arada yem yiyor ve parmağımı didikliyor bu arada kuşumun göğüsüne dokunduğumda ince damar şekilde bir çıkıntı var dikine. dün yine veterienre gittik vitaform verdi ayrıca bir vitamin kullanmalı mıyım yada ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ilk defa kuş bakıyorum
Kuslarda kurama hastaligi denen bir hastalik var. Onun belirtilerine benziyor. Elinizle kusunuzun gogus kafesine dokunun. Dikine bir bicak gibi hissetiriyor mu? Ve gogsundeki tuyleri ufleyip tenine bakin. Morarma var mi? Asiri halsizlik ve kabarma devam ediyorsa ve soylediklerim var ise kuruma hastaligi mevcuttur ve tedavisi oldukca zordur.

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yesillik

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.hakanyaman.net
Adı
Hakan
Soyadı
YAMAN
Veteriner size hangi antibiyotiği şırınga ile verdi? Sudan verilmesini  veteriner mi söyledi? Kuşun ve Dışkısının fotoğraflarını yüklemeniz mümkün mü?