yolun sonu

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
ilk kuluçka 7 yumurta boş,2. kuluçka 7 yumurta boş,şimdi 3. kuluçkanın 3. yumurtası olacak...erkeği değişmek istemiyorum,çünkü çok iyi eşler,anlaşıyorlar nazar değmesin.şans artık........yavru olmazsa bu işten vazgeçeceğim maalesef.

samatyalı

Üyemiz
Vahap Varol ÜLGEN' Alıntı:
ilk kuluçka 7 yumurta boş,2. kuluçka 7 yumurta boş,şimdi 3. kuluçkanın 3. yumurtası olacak...erkeği değişmek istemiyorum,çünkü çok iyi eşler,anlaşıyorlar nazar değmesin.şans artık........yavru olmazsa bu işten vazgeçeceğim maalesef.
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer dolu çıkar
Sebep ney peki boş çıkmasındaki
Araştırdınızmı

samatyalı hobi amaçlı üretici

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
ilk kuluçkayı acemiliğe saydım.2.'sini de hadi acemilik diyelim.yem,mama,v.s. her şey normal.çiftleşme de oluyor.dişinin popo kısmında da problem yok döllenme için.nijer tohumu,keçiboynuzu tozu da var.anlamadım doğrusu ibrahim bey.kafesleri de büyük.

EnderBAYRAKTAR

Üyemiz
Adı
Ender
Soyadı
BAYRAKTAR
ilk kuluçkayı acemiliğe saydım.2.'sini de hadi acemilik diyelim.yem,mama,v.s. her şey normal.çiftleşme de oluyor.dişinin popo kısmında da problem yok döllenme için.nijer tohumu,keçiboynuzu tozu da var.anlamadım doğrusu ibrahim bey.kafesleri de büyük.
Kuşlarında problem olamaz mı?

Mehmet guducu

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Güdücü
Aynı sorun bende de vardı çok deneme yaptım fakat hiç birşey değişmedi sonra erkeği değiştirdim herşey yoluna girdi tavsiye ederim erkeği değiştirin bence

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Vahap kardeş kuşunuzun çiftleştiğini gördüyseniz eğer. yapılması gereken kuşun tüneklerinin sağlam sabit oynamadığını kontrol edin,kuşlarınızın anüs kısmındaki tüylerini traşlayabilirsiniz,kuşlarınıza e vitamini ve yahut doğal e vitamini olan buğday çimlendirmesi yapıp verebilirsin mamalarını gün aşırı taze olarak verebilirsiniz yuvalığını takıp yuvalığını kuşları rahatsız etmeden sıcak ortamda  ve mümkünse  göz hizasında kuşlarınızı asın sabırla beklemekten başka çareniz yok bu sabır işlemi bir ayda sürer üç ayda sabredersen yumurtlarlar kolay gelsin