ilk kuluçka 7 yumurta boş,2. kuluçka 7 yumurta boş,şimdi 3. kuluçkanın 3. yumurtası olacak...erkeği değişmek istemiyorum,çünkü çok iyi eşler,anlaşıyorlar nazar değmesin.şans artık........yavru olmazsa bu işten vazgeçeceğim maalesef.
Hayırlısı olsun inşallah bu sefer dolu çıkarVahap Varol ÜLGEN' Alıntı:ilk kuluçka 7 yumurta boş,2. kuluçka 7 yumurta boş,şimdi 3. kuluçkanın 3. yumurtası olacak...erkeği değişmek istemiyorum,çünkü çok iyi eşler,anlaşıyorlar nazar değmesin.şans artık........yavru olmazsa bu işten vazgeçeceğim maalesef.
Kuşlarında problem olamaz mı?Vahap Varol ÜLGEN' Alıntı:ilk kuluçkayı acemiliğe saydım.2.'sini de hadi acemilik diyelim.yem,mama,v.s. her şey normal.çiftleşme de oluyor.dişinin popo kısmında da problem yok döllenme için.nijer tohumu,keçiboynuzu tozu da var.anlamadım doğrusu ibrahim bey.kafesleri de büyük.
Vahap kardeş kuşunuzun çiftleştiğini gördüyseniz eğer. yapılması gereken kuşun tüneklerinin sağlam sabit oynamadığını kontrol edin,kuşlarınızın anüs kısmındaki tüylerini traşlayabilirsiniz,kuşlarınıza e vitamini ve yahut doğal e vitamini olan buğday çimlendirmesi yapıp verebilirsin mamalarını gün aşırı taze olarak verebilirsiniz yuvalığını takıp yuvalığını kuşları rahatsız etmeden sıcak ortamda ve mümkünse göz hizasında kuşlarınızı asın sabırla beklemekten başka çareniz yok bu sabır işlemi bir ayda sürer üç ayda sabredersen yumurtlarlar kolay gelsinVahap Varol ÜLGEN' Alıntı:ilk kuluçka 7 yumurta boş,2. kuluçka 7 yumurta boş,şimdi 3. kuluçkanın 3. yumurtası olacak...erkeği değişmek istemiyorum,çünkü çok iyi eşler,anlaşıyorlar nazar değmesin.şans artık........yavru olmazsa bu işten vazgeçeceğim maalesef.