Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

jumboo

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
.                  .              .                .                .                İlk önce resimleri ıpad den yüklediğimden dolayı düzeltmedim bunun için özürdilerim.Dişi kuşumu geçtiğimiz Cumartesi Şahin G. Abimizden aldım yuvalıgımıda tabiki çok iyi anlaşıyorlar maşallah yuvalıgı bu hafta sonu takmayı planlıyorum.Kafesimide değiştircem yatay şekilde olanlardan alıcam ama kararsızım dursunmu yoksa yeni kafes alsammı diye yardım ederseniz.Kuslar salonda duruyorlar gün ışığından çok iyi yararlanıyorlar günde 1 kez ben giriyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
hayırlı olsun...yeni dişiniz çok güzel, maşallah fotoğraflardan göründüğü kadar çok iyi anlaşıyorlar. Sorunuza gelince, bence şov kuşu besliyorsanız mutlaka ferah bir kafes şart, kuşlar rahatça kanat çırpa bilmeliler. Bence yeni bir kafes alın...yavru almayı planladığınız için üretime uygun bir kafes seçmelisiniz. Kafesin telleri yatay olması çok önemli değil...neredeyse tüm üreticiler (kendim dahil) dikey telli kafes kullanıyor ve sorun yaşanmıyor. Sizin yerinizde olsam 80 cm-lik çekmece tavalı bir çiftahane kafes alırdım, fiyatları da uygun.

foto da ekleyelim tam olsun

jumboo

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
hayırlı olsun...yeni dişiniz çok güzel, maşallah fotoğraflardan göründüğü kadar çok iyi anlaşıyorlar. Sorunuza gelince, bence şov kuşu besliyorsanız mutlaka ferah bir kafes şart, kuşlar rahatça kanat çırpa bilmeliler. Bence yeni bir kafes alın...yavru almayı planladığınız için üretime uygun bir kafes seçmelisiniz. Kafesin telleri yatay olması çok önemli değil...neredeyse tüm üreticiler (kendim dahil) dikey telli kafes kullanıyor ve sorun yaşanmıyor. Sizin yerinizde olsam 80 cm-lik çekmece tavalı bir çiftahane kafes alırdım, fiyatları da uygun.

foto da ekleyelim tam olsun

Tessekürler değerli yorumunuz için öğrenci olduğumdan dolayı çok fazla vaktim olmuyor forumda satan arkadaslar varsa alabilirim bu kafeslerden

taskin90

Üyemiz
Adı
Taşkın
Soyadı
KUZU
www.naturbird.com  da erol bey var sadece yazışmışlığımız olsada sana yardımcı olur bu kafeslerınde satışını yapmakta kendı sayfasından en uygun fıyata alabılecegın yegane yer kanımca

jumboo

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
Düşünülebilir ama kafes için kargo taraftarı değilim çevremde olanlara bakmayı tercih ediyorum tessekkürler