YORUMU SİZE BIRAKIYORUM :)) (VİDEO)

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
maşallahhh kuşun rengi mükemmelll ve iyice kızmış hatta kızgınlıktan pişmiş:))))
acilen dişi lazım:)

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
kuşunuz evcil yanına eş alabilirsiniz ama evcil kuş çiftleşmesi ve eşine benzemesi yönünden sizi üzebilir. yani eşi ile vakit geçireceğinden size olan alakası kesilir, açıp uçurmamanız gerekir, konuşuyorsa kelimeler yerini ötüme bırakabilir gibi.... karar sizin

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
:eek: ??? vay be dişi atmazsanız hayvan kafayı yiyecek :D ama nolur kuşunuzun eşini kendiiniz seçtirin petshopa götürüp beğendiğiniz kuşların olduğu kafese salın hangi dişiyle anlaşırsa onu alın daha kolay sonuç alırsınız

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
acil dişi bulun hemde çok acil öyle böyle değil yani :D

Alp Eren

Üyemiz
Maşallah cok güzel rengi var. lakin bunu 1 dişi kesermi bilmem eger atacaksan 3-4 dişi at bu baş gelir gibi  alkisd alkisd alkisd

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
Nacizane yorumlarınız için teşekkür ederim :)
İşin aslına gelirsek malesef Aşkın'a dişi kuş ayarlıyamıyoruz.PEtshoptan kuş seçmesine rağmen nafile.Eve getirdiğim kuşun haddi hesabı yok.Kafesindeki dişiyi hırpalıyor gagalıyor yanında istemiyor. Bende kendimi evcil, dişiyi benimsemiyor diye avutuyorum durum böyle üstadlar

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
aynı durum benim başımada geldi bende petshopcu arkadaşa götürdüm. sultan papağanı aldım. :D