yulaf hakkında

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
yulafın yaz aylarında kuşları serinlettiğini biliyorum, kışın azaltılması gerektiğini duydum. peki şuanda yumurtada olan kuşumun yemliğinde ayrı olarak verdiğim yulafı kaldırmalı mıyım. birde forumda bir kişi erkek kuşunuz kızıştıysa yulaf verin, kuşunuzu serinleterek kızışkınlığını alır diye yazmış. gerçeklik payı var mı, çiftleşmeye etkisi olur mu???

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Yulafin faydalarini kendiniz bir ara$tirin !  ;)

Artik mantiginiza hangi cevap yatar, onada ancak siz karar verebilirsiniz 8)
Diyen demi$ zaten diyecegini, ...

Ben yaz ki$ veriyorum, cünkü cok degerli VITAMIN B KOMPLEKSININ HEPSINE SAHIP !
Ara$tirin ve görün, ...  :eek:  :D

Üsmail ÜLERÜ

Takipçi Üyemiz
Adı
İSMAİL
Soyadı
İLERİ
Yulaf sürekli üretim amaçlı kullanılan kuşların menülerinde devamlı bulunmalıdır. İçerdiği protein , nişasta, B grubu vitaminler, magnezyum, potasyum, fosfor içeriği ile besleyici bir besindir. açıkçası ben yazın serinlettiğini kışın ısıttığını düşünmüyorum ama değerli bir besin kaynağı olduğunu iyi biliyorum.

burak cihan

Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
CİHAN
Yulafı bende, kuşlarıma yaz, kış veriyorum. Yazın serinletir olayından çok benim için içeriğinde bulunan proteinler, vitaminler ve diğer faydalı besin ihtivası önemli. Ancak tedarik etmesinde çok zorlanıyorum. Kiliste memur olarak çalışıyorum aktarlardan alıyorum ama genelde güvelenmiş oluyor, bu sebeple faydadan çok zararı olur diye almadığım zamanda oluyor.

AZERI

Yeni Üyemiz
Adı
qulamhuseyn
Soyadı
qurbanov
Ben bir yerde okudum usumenin titremenin karsisini aliyor serinletici olmasini hic duymadim bizlerdede cok isletiyorlar internetde yulaf hakkinda cok konular var